ДРАМА! Паника! Птица улетела у мотор авиона у ком су били певачи!

При повратку с наступа у Цириху Илић, Алексићева и Барјактаровићева пола сата били у агонији јер су чули да је мотор авиона променио звук и почео да крчи. . .

Забава 07.10.2019 | 16:00
ДРАМА! Паника! Птица улетела у мотор авиона  у ком су били певачи!
Мирослав Илић, Јадранка Барјактаровић и Сека Алексић доживели су праву драму на лету из Швајцарске за Београд кад је птица улетела у мотор авиона. Инцидент се, како нам је открио извор који се задесио на лету догодио кад су се певачи враћали с наступа у Цириху.


Деца плакала ! 


- Овакви инциденти могу да изазову озбиљне проблеме, али, на срећу, то овог пута није био случај. Путници су се укрцали на авион, који је полетео у тачно предвиђено време. Ништа није указивало да нешто може да крене по злу. На том лету су били и певачи Јадранка, Мирослав и Сека, као и менаџер Аце Пејовића и Александре Пријовић Данијел Блашко. Удобно су се сместили, а стјуардесе су, по обичају, извршиле све неопходне провере. Сва места су била попуњена и авион је лепо кренуо с писте - присећа се наш саговорник.


Он каже да је хаос на небу настао 20 минута након полетања. - Јасно се чуло да је мотор променио звук. Почело је да крцка и крчи и било је врло непријатно то слушати. Одједном је пилот променио правац кретања и путници су се успаничили. Деца су почела да плачу, путници да се врте и тих неколико минута, док се особље лета није обратило путницима, било је баш напето. Тада је капетан почео да говори и рекао да ће због техничких проблема авион бити принуђен да се врати на писту. Никоме није било свеједно и сви су желели да што пре буду на сигурном тлу. Иако су стјуарди и стјуардесе покушавали да контролишу ситуацију, видело се да је ситуација озбиљна и да су у паници - прича наш саговорник.


Ни певачима, према његовим речима, није било свеједно.


- И они су се успаничили. Нису драмили нити устајали са својих места, као што су то неки радили, али се видело да су у страху. Пола сата је трајала драма на небу. Кад је авион слетео, сви су аплаудирали. На крају је пилот саопштио да је у мотор авиона улетела птица и да је авио-компанија обезбедила други авион за повратак. Они путници који због страха нису желели да наставе путовање остали су у Цириху, али Сека, Мирослав и Јадранка су се вратили другим авионом и на том лету је све било у најбољем реду - завршава наш извор.


Без коментара  !


Покушали смо да ступимо у контакт с певачима, али они нису одговарали на наше позиве.


Извор: Курир.рс   Фото:Схуттерстоцк, Курир

Коментари / 0

Оставите коментар