Манчестер 12. на табели, Солскјер: "Жеља топ 4"!

Јунајтед изгубио на гостовању Њукаслу и наставио катастрофалну серију резултата, њихов менаџер свјестан тежине посла, али не одустаје од циљева.

Фудбал 07.10.2019 | 16:52
Манчестер 12. на табели, Солскјер: "Жеља топ 4"!
Манчестер јунајтед је поново разочарао. Екипа која је славила на само пет утакмица у претходних шест мјесеци наставила је да пада на табели Премијер лиге, пошто их је у недјељу савладао Њукасл. Ипак, и послије свега, менаџер "црвених ђавола" Оле Гунар Солскјер зна гдје жели да његов тим стигне.

"Кренули смо на путовање и знамо гдје треба да будемо. Не могу сада да вам кажем колико ће нам времена бити потребно. Поставили смо испред себе високе циљеве, желимо да будемо међу четири најбоља тима у сезони, али тешко је и морамо да се изборимо са свиме што нам се нађе на путу. Али ако радите само када је лијепо, онда нигдје нећете стићи", истакао је Норвежанин.

Јунајтед је уписао трећи пораз у првенству и остали су на само двије побједе послије првих осам утакмица. То их је довело до 12. мјеста и на само два бода од зоне испадања.

"Биће оваквих дана, али знамо наше циљеве. Радили смо напорно током цијелог меча. Неким момцима је можда недостајало самопоуздања. Срећом, слиједи репрезентативна пауза. Имаћемо времена да све анализирамо. Знам да је одговорност моја. Треба да средим све и да разбистрим играчиме главе", рекао је Солскјер.

Манчестер јунајтед је у Премијер лиги ове сезоне постигао само девет голова, а од Солскјеровог потписивања уговора 28. марта, његов тим је тек три пута постигао више од једног гола.

"Нисмо створили ниједну праву шансу, али смо се добро бранили. Играчи морају да се покажу. Имамо неке важне повреде, али то није изговор. Ми смо Манчестер јунајтед, морамо да наставимо да напорно тренирамо, да се боримо и да побјеђујемо", закључио је Солскјер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар