Саша Матић покушава да помири старе другаре! Износиће ме из кафане кад се Лукас и Пејовић помире!

Саша Матић се вредно припрема за нове наступе, а за Курир је открио своје планове, али и шта мисли о колегама са естраде.

Забава 06.10.2019 | 17:10
Саша Матић покушава да помири старе другаре! Износиће ме из кафане кад се Лукас и  Пејовић помире!
- Требало би до Нове године да изађу један или два сингла. На јесен 2020. године објавићу нови албум, јер се 2021. навршава 20 година моје каријере, па онда да припремим и један спектакл - рекао нам је Саша на почетку разговора.

Многи на естради су у завади, а ви сте добри са свима, па чак и с Јеленом Карлеушом и Цецом Ражнатовић, које не говоре годинама, као и са Ацом Пејовићем и Ацом Лукасом, који се више не друже. Како то постижете?

- Можда ми нећете веровати, али увек последњи сазнам шта се дешава и ко с ким прича или не прича. Мене често неки људи питају да ли сам нешто чуо, а ја стварно немам појма, можда људи мисле да фолирам. Волео бих да сви будемо добри и сложни, али то тако просто не може. Што се тиче Лукаса и Пејовића, то ми је баш жао. 

Јесте ли покушали да их помирите?


- Јесам, покушао сам. Лукаса још нисам срео да му кажем. Мислим да су били одлични пријатељи и стварно је штета. Рекао сам: „Кад се помирите, направићемо журку, износићете ме из кафане.“


С којим колегама се дружите највише?


- Нешто не могу да их рангирам, али су мени Лукас и Пејовић другари сто година, ту је и Цеца. Ана Бекута је моја веома добра пријатељица. Бекута и Лукас су имали највише удела у мојој каријери. Аца ме је позвао у халу Пионир 2000. године. Тада нисам био ни на почетку, нисам имао плочу, ништа. Био сам клупски певач, свирач. Ана ме је позвала пре тога, 1998. у емисију „А што не би могло“, тога се сећам као да је јуче било. Они су можда најзаслужнији што сам ја данас овде где јесам. Много је оних који улазе у ријалитије, па одједном постају певачи по изласку из истих.


Шта мислите о томе?


- Нисам ја ту да било коме шта забрањујем или да одлучујем, ти људи стреме ка неком циљу. Дошло је такво време, свако се бори на свој начин. Да ли бисте снимили дует с неком ријалити звездом? - Толико сам дуета снимио до сада, да ћу с тим направити паузу, али има девојчица које то добро раде. Теодора Џехверовић прелепо пева и веома се озбиљно посветила музици. И тај правац који преферира је савим океј. Пре неко вече, кад сам певао одбојкашима на сплаву, и, како сам долазио, чујем женски вокал и питам ко то пева, а она била у „Фарми“. Немам појма, јер читам новине, а не пратим телевизију. Марија Ана Смиљанић се зове, а не да пева! Дете пева, свака јој част.


Ваше ћерке су већ тинејџерке. Имају ли оне неку жељу да се опробају у музици као тата или да се баве неким јавним послом?


- Немају. Можда би млађа уписала глуму, али то је о том - потом, овој старијој је жеља да студира у Америци. Најсрећнији бих био да је овде, искрен да будем, али никад не бих себи дозволио да јој одређујем шта ће да ради.


Извор: Курир.рс Фото: Немања Николић, Лука Шарац, Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар