Аустрија у шоку: Младић убио пет особа

Андреас Е, стар 25 година, ушао је у кућу своје бивше 19-годишње дјевојке између 4 и 5 сати ујутро. Најприје је упуцао оца дјевојке који му је отворио врата, а потом бившу дјевојку (19), њеног новог партнера (24), мајку и брата (25).

Свијет 06.10.2019 | 15:27
Аустрија у шоку: Младић убио пет особа
Аустрија је у шоку након незапамћеног злочина - петороструког убиства.

Злочин се догодио у познатом спортско-туристичком центру Китзбüхелу. Осумњичени је ухапшен, објавила је полиција.

Према писању “Тиролер Тагесзеитунга”, злочин се догодио у ноћи са суботе на недјељу у породичној кући. Починилац је убио своју бившу дјевојку, три члана њене породице и новог партнера. Укупно су страдале двије жене и три мушкарца.

“Куриер” јавља да је осумњичени убица Андреас Е, стар 25 година.

Он је улетио у кућу своје бивше 19-годишње дјевојке између 4 и 5 сати ујутро. Најприје је упуцао оца дјевојке који му је отворио врата, а потом бившу дјевојку (19), њеног новог партнера (24), мајку и брата (25).

Мало прије 6 сати у недјељу ујутро убица је ушао у полицијску станицу у Китзбüхелу, предао пиштољ и нож, те признао да је убио пет особа. Наводно је вишеструком убиству претходила свађа Андреаса Е. и његове бивше дјевојке током кратког сусрета у Китзбüхелу у суботу навече.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бијељинац 1972

06.10.2019 13:58

Драге дјевојке, кцерке, сестре, другарице, комсинице добро размислите с ким запоцињете везу ! Бирајте оног од ког се мозете разици или раставити ! Болесна и Искомплексирана особа у тренутку угаси 5 зивота Страсно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет

06.10.2019 14:48

Видим да се лудило шири

ОДГОВОРИТЕ