"Бобан је страшан кошаркаш и још боља особа!"

Тренер Далас Маверикса, чувени Рик Карлајл, похвално је говорио о српском центру Бобану Марјановићу који је од летос нови члан ове тескашке франшизе.

Кошарка 07.10.2019 | 15:55
"Бобан је страшан кошаркаш и још боља особа!"
Далас Маверикси се увелико спремају за нову сезону у којој би их могле чекати велике ствари.

Са нестрпљењем се ишчекује тандем Лука Дончић – Кристапс Порзингис и они ће сигурно бити у првом плану, а Рик Карлајл каже да зна како ће користити горостасног центра.

"Он је страшан кошаркаш. Има сјајан осећај за игру, права је сила у рекету. Биће јако оружје. Не могу да прогнозирам колико ће минута имати и каква ће ротација бити, али сам сигуран да ће бити утакмица на којима ће имати значајну улогу", рекао је Карлајл.

Комплименте о репрезентативцу Србије није штедео ни Кристапс Порзингис.

"Неоспорно је сјајна особа, то свако зна. Али на терену је заиста огроман. Ми смо сличне тежине, али се осећам као да је три пута већи од мене. Чак се и ја осећам беспомоћно у дуелу са њим"

Марјановић је прошле сезоне био на 49. месту по просечно постигнутим поенима по минуту. Сам Боби се не оптерећује минутажом.

"Шта год да тренер буде тражио од мене, даваћу 100%. Мислим да треба сви да уживамо у кошарци. Радујем се као да ће ми бити први пут"

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар