Јарамаз: Побједа је побједа, али могло је боље!

Свјесни да је било много пропуста, првенствено у фази одбрани, "црно-бијели" упркос тријумфу у Лакташима не могу бити у потпуности задовољни.

Кошарка 06.10.2019 | 12:45
Јарамаз: Побједа је побједа, али могло је боље!
Партизан је нову сезону АБА лиге отворио гостујућим слављем у Лакташима против Игокее (75:73).

Када су средином треће четвртине "црно-бијели" имали 13 поена предности, ријетко ко у препуној дворани могао је помислити да ће у финиш утакмице бити виђена права драма.

Александровчани су пожртвованом игром стигли ривала, чак и повели, али нису успјели да издрже до краја, па су "црно-бијели" у Београд однијели комплетан плијен.

"Мислим да смо дозволили превише скокова у нападу током цијеле утакмице. И када бисмо одиграли добру одбрану, они би постигли из тог скока поен. Драго ми је да смо побиједили, али није била добра утакмица. Много је било простора гдје је могло бити боље. Али побједа је побједа. Није нас пореметио прекид као екипу, кључ је био у том скоку и одбрана је морала да буде много квалитетнија", изјавио је Јарамаз одмах по завршетку меча.

Партизан ће у прва четири кола АБА лиге бити гост, тако да ће бодови на тешком гостовању сигурно много значити чети Андрее Тринкијерија, која ће наредног викенда играти у гостима против Копера.

С друге стране, Игокеу очекује путовање у Црну Гору, гдје ће играти против Морнара.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар