Теодосић коначно проговорио о Мундобаскету

Милош Теодосић је пре неколико година истакао да би волео да заврши каријеру и таман кад је деловало да ће се то и догодити, потписао је уговор са италијанским Виртусом из Болоње.

Кошарка 05.10.2019 | 22:41
Теодосић коначно проговорио о Мундобаскету
- Мислим да више није реално да дођем у Звезду", рекао је Теодосић на ту тему у емисији "Теме до Арене" на ТВ Арени Спорт. 

Он је због повреде пропустио недавно завршено Светско првенство у Кини.

- Било ми је јако тешко јер сам се надао до последњег тренутка да ћу отићи у Кину. Морало је да се паузира минимум три недеље у том тренутку, то је 5-6. септембар и онда не бих могао да играм без тренинга. Није било реално јер у том тренутку бих био ван игре месец дана па смо одлучили да не идем - изјавио је Теодосић 

 Још теже је поднео елиминацију наше репрезентације у четвртфиналу против Аргентине. 

- Резултат који нико није очекивао нити му се ико надао. Не треба заборавити да је ово СП било јако квалитетно са доста квалитетних екипа. Изгубили смо у четвртфиналу које је ја најбитнија утакмица на СП од сјајне екипе која игра атипично, против које нисмо могли да нађемо решење које смо налазили у претходних утакмицама.

Видела се огромна жеља код играча али остаје жал што се није победило, јер је била велика шанса да се дође до финала и нападне злато-прича са сетом Теодосић и додаје да су нас заварале припремне утакмице. 

- Јаче су нам биле припремне утакмице од ових у групи. То је оно што нам се мало обило у главу, што нисмо имали озбиљне утакмице у групи где смо добијали по 30-40 разлике лагано.То је можда разлог где је дошло до опуштања па нисмо били психичкиу спремни за Шпанију- закључио је популарни Тео. 

После Мундобаскета разговарао је и са Богданом Богдановићем. 

- Њему је изузетно тешко пало. Јако ми је криво што пре свега нисам био тамо да помогнем, али не треба заборавити да смо имали доста проблема са екипом. Лучић је кренуо да игра из повреде.

Бјелица је током турнира имао проблема са коленом. Треба мало времена да се слегну утисци да би се направила озбиљнија анализа- објаснио је Милош Теодосић.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар