Тотенхем се нада “појачањима” пред Звезду!

Ђовани Ло Селсо и Рајан Сесењон се успешно опорављају од повреда.

Фудбал 05.10.2019 | 20:02
Тотенхем се нада “појачањима” пред Звезду!
Ђовани Ло Селсо и Рајан Сесењон би могли ускоро да се врате на терен, а британски медији то закључују после последњих информација које је Тотенхем дао о овом двојцу. Према доступним информацијама постоји шанса да неки од њих двојице, или можда обојица, буду спремни за меч против Црвене звезде који је на програму 22. октобра.

Оба играча су у тим Спарса стигла послдњег дана прелазног рока и од њих се много очекује, али до сада нису успели због повреда много да покажу.

Ло Селсо је играо на три утакмице у Премијер лиги и забележио је само 44 минута на терену, а незгодну повреду кука је забележио током репрезентативне паузе и веровало се да неће бити на терену до новембра.

Док је Ло Селсо већ играо за Спарсе, талентовани Сесењон је морао да гледа све утакмице са стране због повреде задње ложе коју је добио играјући за младу репрезентацију Енглеске летос.

Иако прве информације о датумима повратка нису биле оптимистичне, сада делује да ће њихово време проведено у соби за третмане ускоро бити завршено, а Тотенхем је истакао да су обојица ушли у "последње фазе рехабилитације". А све су то Спарси објавили пред гостовање Брајтону у Премијер лиги које је на програму у суботу.

Предстојећа репрезентативна пауза ће им дати још две седмице да се врате у акцију за меч против Вотфорда 19. октобра.

Спарси 22. октобра дочекују Црвену звезду на свом терену у Лиги шампиона, па можда постоји шанса да се неки од ове двојице играча нађе у протоколу за овај меч, или онај следећи против Ливерпула.

С обзиром на то како игра Тотенхем у последње време и с обзиром да има три пораза у последње четири утакмице, не би чудило да Покетино изврши промене у саставу.

Видећемо како ће тећи даљи опоравак поменуте двојице играча који свакако имају висок фудбалски квалитет.

Тотенхем је читавог лета тражио новог плејмејкера, играча сличног профила какав је и Кристијан Ериксен, и коначно га је довео у последњим минутима прелазног рока у Премијер лиги када је дрес Певаца задужио млади Аргентинац Ло Селсо. Додајмо и да је Сесењонов трансфер коштао је Тотенхем 27.000.000 евра.

Дакле, то су момци од којих се много очекује у Северном Лондону. Видећемо да ли ће бити спремни за Звезду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар