18 година после смрти Рође Раичевића, мистерија се наставља! Комшије проговориле о коферу који нико не сме да отвори!

Седмог октобра 2019. навршиће се 18 година од смрти певача Рође Раичевића, који је још деведесетих стекао огромну популарност.

Забава 04.10.2019 | 12:53
18 година после смрти Рође Раичевића, мистерија се наставља! Комшије  проговориле о коферу који нико не сме да отвори!
Једно време био је члан састава "Рокери с Мораву", као и оркестра Мише Мијатовића, а сарађивао је и са бројним великим естрадним именима. Никада се није женио, али се причало да је био "платонски заљубљен" у Бубу Мирановић.

"Дружили смо се на почетку његове каријере. Отишла сам за Торонто и путеви су нам се тад разишли. Био је диван колега. Озбиљан, а опет забаван у друштву. Волим његову боју гласа. Обавезно наручим неку његову песму кад седим у кафани. На тај начин га се сетим", рекла је својевремено Буба у једном интервјуу.


Раичевић је 7. октобра 2001. у 44. години пронађен мртав у стану у улици 27. марта у Београду. Иако никада није службено потврђено, шушкало се да је преминуо од прекомерне дозе недозвољене супстанце. Такође, његову смрт прати и једна велика мистерија - по његов кофер који се и даље налази на истој адреси, колико је познато, нико никада није дошао.


"Тај кофер годинама стоји ту. Кажу да је Рођин. Нико још није дошао по њега, а ми га не дирамо", испричала је једном приликом комшиница покојног певача. "Иако је Рођа био мој подстанар, малтене га нисам ни познавао.


Дошао је у тренерци и представио се као спортиста, а не као певач. Виђали смо се једном месечно, када је плаћао кирију. Комшије су ми причале да су жене долазиле код њега. Претходну ноћ Рођа је провео с девојком. Када му је позлило, позвала је Хитну помоћ. Када су лекари стигли, он је већ је био мртав. Девојка је потврдила да је Рођа узео прекомерну дозу недозвољене супстанце. Имао је само 44 године", рекао је тада власник стана у коме је Рођа живео.

Извор: Еспресо.рс. Фото: Yоутубе / Принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блиц

04.10.2019 11:51

Пропаст! Дрога је пошаст савременог доба! Доступна је на сваком кораку и могу рећи да уништава породице,разара и оставља дубок траг из којег је тешко изаћи!

ОДГОВОРИТЕ