Сувласник "ФМ Плаy" Милош Рогановић после напада бомбом на студио огласио се о Едити и дуговима!

Након што се певачица Едита Арадиновић нашла под лупом полиције због бомбашког напада на продуцентску кућу „ФМ Плеј“, Милош Рогановић, један од власника те куће, објашњава да они нису никога оптужили, али да им је једини проблем у пословању био везан за дуговања која Едита има према њиховој фирми.

Забава 03.10.2019 | 15:50
Сувласник "ФМ Плаy" Милош Рогановић после напада бомбом на студио огласио се о Едити и дуговима!
- "Једини проблем и спор који имамо везан је за дуговања која Едита има према нашој фирми. Уговор који је потписала са нама је исти типски уговор који „Гранд“ има са својим извођачима. Министарке су бренд који смо Филип и ја поставили и направили од почетка, а Едита је изабрана да буде фронтмен тог бенда - каже Рогановић и наставља.

- "Сва улагања су била наша - песме, спотови, маркетинг, дуети с великим звездама као што су Северина, Ацо Пејовић, Саша Матић, о чему анонимни певач може само да сања. Кад је ствар с Министаркама коначно кренула, Едита је одлучила да оде и настави сама и поред уговора. По том уговору требало је да исплати нашој фирми 150.000 евра, јер је то заиста била цена за све што смо уложили. Милош даље објашњава да су тада с певачицом направили нови уговор.

- "Након кукњаве како је то много пара, ишли смо линијом мањег отпора, да завршимо с лошим стварима и оставимо их иза себе, и направили смо нови уговор на 50.000 евра на две године у ратама, што је њој било реално, или има опцију да буде 60.000 евра на три године, и то је сама потписала код нотара. Откад је изашла из групе па до данас, није уплатила ни евро. Ми нисмо никог оптужили за овај догађај, полицију је интересовало с ким имамо неки проблем, и то је то. Полиција ради свој посао и сигурни смо да ће истина изаћи на видело - каже Рогановић.



Извор Курира из истраге каже да је Едита у овом тренутку означена као особа која би могла да има мотив за напад на „ФМ Плеј“, који се десио у суботу рано ујутру, и у којем, на срећу, нико није повређен, али је причињена велика штета. - Постоје неке сумње које указују на то да певачица наводно не жели да плати дуговања и да је бацање бомбе нека врста поруке. Истрага је у току и очекује се да све ускоро буде расветљено - каже извор из истраге.


Едита Арадиновић рекла је за Курир да не пориче дуг који има према „ФМ Плеју“.

- "Не бежим од тога да им вратим дуг, нити га поричем, ја им заиста желим све најлепше. Све што полиција буде желела да зна везано за наш однос, ја ћу рећи. Ми нисмо били у непријатељским односима - рекла је она и додала „да не зна због чега је етикетирана као кривац“:

- "Уколико ме полиција буде позвала, наравно да ћу се одазвати, али није коректно што су ме неки осумњичили за нешто за шта ме ни полиција не сумњичи.

Извор: Курир.рс   Фото: Принтсцреен Инстаграм/ Зорана Јевтић

Коментари / 0

Оставите коментар