Норвежанин тек бљеснуо, а већ га желе Сити и Јунајтед!

"Краљевићи" би већ наредног лета могли да остваре озбиљан приход продајом Мартина Одегарда.

Фудбал 04.10.2019 | 13:42
Норвежанин тек бљеснуо, а већ га желе Сити и Јунајтед!
Норвежанин Мартин Одегард стигао је у Реал Мадрид као "чудо од детета", након што је са само 15 година и 253 дана одиграо целу утакмицу за "А" репрезентацију своје земље.

Као 16-годишњак ипак није могао озбиљно да конкурише за први тим Реала, па је испрва био у омладинском погону, а затим ишао на позајмице у холандске клубове Херенвен и Витесе.

"ЂАВОЛИ" БИ И САНЧА, МЕДИСОНА...

Манчестер јунајтед ове сезоне има огромних проблема у креативном делу везног реда, па медији пишу о још неким њиховим великим жељама. То су Џејдон Санчо из Борусије Дортмунд и Џејмс Медисон из Лестера, који би лета 2020. могао да стигне за 80 милиона фунти, колико је у минулом прелазном року плаћено и за штопера Харија Мегвајера.

Мада је прошле сезоне био прилично запажен у дресу Витесеа, око њега се није дигла превелика прашина. Зинедин Зидан није га видео у својим плановима, па је поново позајмљен, али је овог пута остао у Шпанији, где је много више "на оку" јавности.

И већ након седам наступа у Примери за Сосиједад, на којима је забележио два гола и две асистенције, почеле су медијске спекулације о великом трансферу!

Одегарда, према писању више шпанских листова, Пеп Гвардиола жели да види у Манчестер ситију, а његов земљак Оле Гунар Солскјер у Манчестер јунајтеду.

Норвежанин има уговор са "краљевским клубом" на још три сезоне после ове, тако да ће све бити у рукама председника Флорентина Переза. Цена још није формирана, за то има довољно времена, али медији спекулишу да је тржишна вредност Одегарда тренутно 60 милиона евра, а да га Реал не би дао за мање од 80.

У трку би могли да се умешају још неки велики клубови: Арсенал, Интер, Атлетико Мадрид и Борусија Дортмунд.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар