Антић ударио на своје!

Барса не доминира, Реал нема ауторитет! Некадашњи селектор репрезентације Србије је био пун критика за клубове које је некада тренирао у Шпанији.

Фудбал 04.10.2019 | 20:02
Антић ударио на своје!
Радомир Антић је у разговору за италијански "Калчомеркато" критиковао три највећа шпанска клуба, тимове које је својевремено током каријере предводио са клупе. Бивши селектор "орлова" је имао штошта да каже на рачун Барселона, Реал Мадрида и Атлетико Мадрида, истичући да нису на очекиваном нивоу после летошњег прелазног рока.

"Барселона није у најбољем тренутку, и што се тиче стила игре и резултата. Постоје одређена одсуства у тиму и то је приметно", каже Антић, а преноси шпанска Марка.

"Победа против Хетафеа је дошла као сплет околности, више него због доброг фудбала. Барселона не доминира, немају јасан стил игре и на све то морају да воде рачуна о контроверзним изјавама Ђерара Пикеа", оштар је 70-годишњи Антић.

"Реал Мадрид нема ауторитет на терену, готово никад не доминирају. Еден Азар не ради шта се од њега очекује, али је истина да му је потребно време да поврати своју форму", каже о најтрофејнијем европском клубу.

Ни Атлетико Мадрид није прошао без "пацки", клуб са којим је Антић 1996. године освојио дуплу круну.

"Они који воле фудбал не могу бити задовољни недавним дербијем Мадрида. Оба тима су практично изгубила опасност испред противничког гола, фудбал који играју је доста испод очекивања која су дошла са летошњим појачањима. Атлетко можда остаје први или други на табели и побеђује са по голом разлике - али то ме није убедило", закључио је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сима

04.10.2019 18:57

Ако ико зна, то је овај човек. Капа до пода господину Антићу

ОДГОВОРИТЕ