Месијева критика: Имали смо лоше припреме!

„Знам да клуб мора да органзује мечеве на далеким дестинацијама“, поручио Аргентинац.

Фудбал 04.10.2019 | 08:00
Месијева критика: Имали смо лоше припреме!
Слава је припала Луису Суарезу због два гола, али је Лионел Меси у тријумфу против Интера (2:1) показао да врло брзо може да буде онај стари. Препознатљивим трком и дриблинзима Аргентинац је сервирао Суарезу други погодак.

Скинуо је велики терет са леђа Ернесту Валвердеу, али је после дуела са Интером проговорио о слабијим резултатима Барселоне на почетку сезоне. Блауграна има два пораза у Примери, а Меси као узркок види припремни период. Барселона је путовала од Јапана до Америке како би играла пријателске мечеве, што се Аргентинцу није свидело.

„Све велике екипе у Европи имају проблем на почетку сезоне. Ово није критика, али нисмо имали добре припреме. И даље смо тешки. Када стално путујете онда не можете добро да тренирате. То је реалност. Међутим, знам да је неопходно да клуб органзиује те утакмице“, поручио је Меси.

Он је истакао да нема проблем са управом клуба.

„Све је у реду, имам добре односе. Најважније је да смо победили Интер. Они су играли одлично у првом полувремену, касније су ставили десеторицу играча иза лопте. Међутим, боље смо се организовали у наставку. Били смо брзи“, додао је Аргентинац.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар