Енглези се отимају, Перез трља руке!

Едегард од ружног пачета постао златна кока од 70. 000. 000 евра?! И опет је Реал погодио у центар када је летос одбио све понуде за суперталентованог Норвежанина. . .

Фудбал 03.10.2019 | 22:30
Енглези се отимају, Перез трља руке!
У Мадриду трљају руке због Мартина Едегарда (20). До пре неких годину, годину и по дана (док није проиграо у Холандији) млади Норвежанин сматран је великим промашајем Краљевског клуба, а ево на данашњи дан Енглези га називају потенцијалном златном коком Краљевског клуба. 

Након што се доказао у Ередивизији Едегард се вратио у Шпанију. Зинедин Зидан није желео да га задржи, момак је послат на нову позајмицу, у Реал Сосиједад, а онда - нова експлозија. И док холандски шампионат и тамошње многи не виде као прави репер нечијих квалитета, за шпанску Примеру се тако нешто не може рећи. А Мартину Едегарду било је довољно само неколико кола како би показао да је у потпуности сазрео. 

Два гола и две асистенције више је него добар учинак за некога ко има 20 година и ко се може сматрати новајлијом у шпанском фудбалу, јер она 32 минута што је одиграо за Мадриђане пре четири године нико и не памти.

А Енглези ко Енглези. Мало им треба да се "запале", да толико загризу за некога и цену му дигну у небеса. Реал није желео да проба Едегарда летос ни Ајаксу, ни Леверкузену - имао је, писало се, понуде од 30.000.000 - и сада се испоставља да је урадио праву ствар. У само неколико дана четири премијерлигаша су се "јавила" с интересовањем за норвешког вундеркинда. Арсенал, Ливерпул, оба Манчестера. Редослед је неважан, важно је да је свако од тих интересовања, макар било и само преко медија, подигло Мартину Едегарду за по 10.000.000 евра. Тако Сан у данашњем издању тврди да га Реал неће пустити без 70.000.000 евра?! 

Исти извор још помиње да Ливерпул има најмање шансе, Солскјер има велику жељу, али питање је колико могућности (поготово ако остане без Европе), док су Арсенал и Сити наводно најозбиљнији, пошто су им потребне замене за Месута Озила и Давида Силву.

А Флорентино Перез листа штампу и само се смешка...

Шта кажете, Реал је погрешио те 2015. када је пазарио Едегарда за 2.800.000 евра?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар