Жарко Лаушевић после велике паузе спрема две нове књиге!

Није га дуго било у Србији, а верна публика га се веома ужелела.

Забава 02.10.2019 | 23:35
Жарко Лаушевић после велике паузе спрема две нове књиге!
Славни глумац Жарко Лаушевић појавио се вечерас на Федису, фестивалу посвећеном домаћим серијама, на ком је добио и једну од престишних награда. Лаушевићу су непрестано прилазили људи и желели да се сликају, па смо га питали да ли је сада популарнији него пре 30 година и како реагује на одушевљење људи.

"То сваком човеку импонује, лепо је знати да неко прати нешто што радите, можда читају оно што пишете. Могуће је да то допире до некога, зато што то неко ради с љубављу, с трудом. Онда је то начин да људи одговоре, људи прилазе да се слиакају, да ме загрле, додирну. Све је то добро и позитивно " - рекао је Жарко.


Лаушевић није желео да говори о својим пројектима на филмском платну, али је зато открио да вредно ради на припреми две нове књиге.

"Мој професор је говорио, ти који предвиђају ствари унапред, сви су пророци после Христа, лепше је не говорити о томе, не би ли се то ипак догодило - рекао је глумац, а затим открио да ће се поново посветити писању:

"Можда хоћу, смишљам нека два пројекта."


Жарко каже да се његове колеге неправедно буне због обима и тежине глумачког посла, те истиче да је сада златно доба када је њихова професија у питању. Жарко је дао рецепт свима како остати успешан и омиљен у послу којим се бавиш, чак и после много година паузе.


"Веровати у себе, веровати у оно што радите. Треба да се фокусираш, у том тренутку радите само то што радите, не расејавати и не раздвајати енергију на више страна. То је као љубав, треба се фокоусирати на љубав - закључио је Лаушевић.

Извор:Пинк.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарwилл

03.10.2019 10:47

Лично, уопште га се нисам "ужелео", као његова верна публика. Овај Лаушевић је убио два млада човјека, извршио је двоструко убиство и без обзира што је добар глумац, он је прије свега убица. Да се ја питам, овај ми више никад' неби добио било какву улогу. Он је своје "одглумио".

ОДГОВОРИТЕ