Бањалучка пивара дистрибутер "13. јул – Плантаже"

„Бањалучка пивара” ексклузивни дистрибутер „13. јул – Плантаже“ из Подгорице

Република Српска 02.10.2019 | 14:37
Бањалучка пивара дистрибутер "13. јул – Плантаже"
„Бањалучка пивара” је постала ексклузивни дистрибутер производа реномиране компаније „13. јул – Плантаже“ из Подгорице за подручје Босне и Херцеговине.

Уговор између ове двије компаније, којим је „Бањалучка пивара” добила статус увозника и генералног дистрибутера производа компаније „13. јул – Плантаже“, потписан је у септембру текуће године.  

У овој компанији истичу да је сарадња са „Плантажама“ доказ да успјешне компаније у њима препознају сигурног партнера на којег могу дугорочно рачунати и додају да овим пословним потезом желе задовољити потребе свих својих потрошача.



 „Улажемо максималне напоре да унаприједимо пословање, проширимо тржиште и задовољимо потребе наших потрошача. На овај начин „Бањалучка пивара” заокружује причу, јер сада осим препознатљивог „Нектар пива”, потрошачима можемо да понудимо проширени асортиман врхунских производа. Ове две компаније спаја дуга традиција успјешног пословања - вијек и по пиварства „Бањалучке пиваре” и више од 55 година постојања компаније „13. јул - Плантаже“ и сигурни смо да ће ова сарадња бити изузетно успјешна и плодоносна”, изјавио је Ницхолас Пеннy, генерални директор Бањалучке пиваре.



У  “Плантажама” су увјерени да ће ово партнерство донијети добробит за обје стране и кажу како су у „Бањалучкој пивари” препознали партнера на којег се могу ослонити како би ојачали своју позицију на тржишту БиХ.

„Сарадња са „Бањалучка пиваром” је још једна у низу одлука којом наша компанија настоји да унесе новитете у пословању и ојача своју позицију на тржишту БиХ. План је да дистрибутивна мрежа обухвати већи број продајних објеката широм БиХ, те да захваљујући ресурсима „Бањалучке пиваре”, асортиман „Плантажа” максимално позиционирамо на овом тржишту“, изјавио је Веселин Ђуришић, директор продаје и маркетинга компаније „13. јул – Плантаже“.



Чувена вина, Вранац, Вранац Про Цорде и Крстач су постали црногорски брендови, који су у претходним деценијама награђивани најпрестижнијим свјетским признањима. Црногорска компанија посједује највећи виноград у Европи, годишње производе око 22 милиона килограма грожђа, пласирајући око 16 милиона флашираних производа које извози у више од 40 земаља свијета, саопштено је из те компаније.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар