Мајка Давида Драгичевића на суду 14. октобра

Основни суд у Бањалуци упутио је Сузани Радановић позив на усмени претрес због кривичног дјела "спречавање рада службеника и непоступање по наредби".

Република Српска 01.10.2019 | 19:49
Мајка Давида Драгичевића на суду 14. октобра
Према Закону о јавном реду и миру Републике Српске, за ово кривично дјело је запријећена новчана казна од 500 КМ до 1.500 КМ или казна затвора до 60 дана.

У позиву наводе како је мајка Сузана починила прекршај 25. децембра прошле године.

"Видимо се 14.10.2019. у 8.30 х.

Уједно позивам све људе који су били на Давидовом тргу 25.12.2018, а који су свједочили мом хапшењу да се, исто тако, одазову позиву. Срећа, видео-материјал постоји на јутјубу", написала је она на фејсбук профилу.

Сузана Радановић је ухапшена јер је 25. децембра 2018. године протестовала на Тргу Крајине. Тог дана почело је "чишћење" Трга од присталица "Правде за Давида". Прије ње ухапшен је Давор Драгичевић.

Након овог дана престала окупљања групе "Правде за Давида" на Тргу Крајине у Бањалуци.

(Бука)

Коментари / 99

Оставите коментар
Name

Сако

01.10.2019 17:53

Мислим тј тврдим да ово нема ни у С Кореји. Питам се како се осјеца судија који ју мора испитати. Има ли имало стида, помисли ли на своју дјецу, зар га није страх да це му се то вратити тамо гдје највисе боли

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЕ

01.10.2019 18:00

Тузно , јадно , залосно. ГОЛЕМА ЈЕ ОВО ТРАГЕДИЈА .

Name

ММ

01.10.2019 18:10

Ово стварно нигдје нема у свијету.Ваљда це овој агонији једном доци крај.Правда за Давида.

Name

Радана

01.10.2019 18:16

Искрено се надам да це Лукацева полицијска хунта ускоро бити казњена за уцињена недјела и криминалне радње!

Name

Били

01.10.2019 18:20

Стид и срам је код њих давно умрло, они газе све пред собом само да остану на власти. Власт је слатка а паре јос сладје за њих. Велика залост и туга како нам је друство скренуло у цорсокак.

Name

Издрзати

01.10.2019 18:57

Порука господји да достојанствено издрзи сву неправду коју јој цине злотвори у континуитету. Ниција није до зоре горила, па неце ни њихова.

Name

ДРАГА СУЗАНА...

01.10.2019 19:10

Драга Сузана, само да знас да ниси сама. иако се не цини, многи су уз тебе. Бар дусом. Пате заједно са тобом јер видимо и осјетимо неправду која ти се цини. Издрзи и не одустаји од тразења убица дјетета

Name

мајка

01.10.2019 19:26

Само мајка која је изгубила сина мозе да зна како се осјеца Сузана. И јос јој ово ради. Банда плитицка

Name

Сенада

01.10.2019 19:30

Замислите како се осјеца мајка која је била приморана да пренесе посмртне остатке дјетета у другу земљу, када мора да се одазове на мафијаски суд и брани свој излазак на трг и протест. Од кога да се брани. Од оних истих који су јој убили дијете. Бандо лоповска.

Name

Објавите позив

01.10.2019 19:32

Господјо, објавите јавно кривицну или прекрсајну пријаве, јер се не разумије ста је. Да народ види ста вам стављају на терет и ко се потписао на том позиву на суд. Ко је је поднио кривицну/прексајну пријаву.

Name

Ре

01.10.2019 20:28

Нису то судије, то су сауцесници, судице се ускоро и њима, по њиховом списку запослених у твз суду...

Name

За РЕЕ

01.10.2019 20:37

Хтјео сам слицно написати, коментаром си написао/ла бас онако како јесте.

Name

Р

01.10.2019 20:44

браво за коментар

Name

Стварно браво

02.10.2019 05:59

за скоро све коментаре. види се колико људи пате са овом мајком и разумију њене муке

Name

Сви испред суда

02.10.2019 06:18

Постени Бањалуцани да се окупе испред суда тог дана. То им нико не мозе забранити. Немојмо да се кријемо и пласимо. Како су убили дијете Сузани и Давору, мгу да убију свације. Видите колико се дроге ваља Бања Луком, Ста мислите да се т адрога продаје без знања и подрске моцника. Не пријатељи. Том дрогом они убијају младост РС а апосебно Бања Луке. Зато, изадјите и дајте подрску овој господји

Name

РЕ САКО

02.10.2019 06:21

Па судији су вјероватно реземлије и сектаси купили диплому и поставили га на то мјесто. Зато је сада јадник дузан да ради како му ови диктирају. Скоро па га и не треба осудјивати. Осудице га Господ Бог као сто це осудити и оне који су одлуцили да против ове мајке поднесу пријаву и на крају тузбу. Само ме интересује како су образлозили пријаву и, посебно, тузбу. А тек како це јадник судија да образлози одлуку. За Риплија и рубрику вјеровали или не.

Name

Лицемјерни запад

02.10.2019 06:29

Такозвани запад и њихова такозвана демократије лицемјерно це угорзенима да да азил, али зато неце ни прстом мрднути да помогне да се сотонама стане на пут. Да покрене поступак да се смијене и изврси притисак да сами дају оставке. Не, јер су ови наси сатрапи производ тог запада. То су те исте такозване западне вриједности. Од кјих се само коса мозе дици на глави. На исти нацин као и наси сатрапи и они стите своје такозване вриједности. Силом и притисцима. И сада да оцекујемо да нам они помогну. Не, нееце се то десити, посто су ти исти западне демократе насилним путем и довели насе сатрапе на власт. Да слузе њиховим, а не народним интересима. Све до последње капи крви. А онда це их уклонити са сцене и из реалног зивота. Другим ријецима, закуцаце и њима на врата и рецице им одслузили сте оно за сто смо вас поставили. Досло је вријеме да идете богу на исповијест. Зар се то није десило људима које су задузили да запоцну крвави рат и развале еxЈугу. Гдје су сада Милосевиц, Изетбеговиц, Тудјман. Сви се некако напрасно тазболисе и сви скоро на исти нацин одосе у вјецна ловиста. Ево ДW наце овог Зомбија. Знаци, стављен на листу за одстрел. Неце му помоци ни декларативна помоц браце по матери. све су то уствари игре играца који припадају истој секти. Белосветској

Name

ре објавите позив

02.10.2019 06:52

треба стварно негдје да се објави пози да се види неписменост насих судија, насих тузилаца, насег мупа. не само граматицка него и свака друга. стилска, правна итд. добра идеја. објавите то господјо да сви виде за ста вас оптузују. да то сва стампа и електронски медији пренесу, ко не пренесе, потврдице да ради за лопове и убице

Name

Марсх Куци

02.10.2019 11:34

Како је она могла да спријеци рад слузбеног лица. Па полиција РС је приватно обезбедјење и нема статус слузбеног лица. Сви смо видјели ста је било. Смијесне ли оптузбе. А неооступање по наредби. Која је то наредба билам да не мозе сетати. Ко то некоме мозе забранити да сета. Прије це бити да је приватно Лукацево обезбједјење направило кривицно дјело. Угрозавања слободе креyања и изразавања. Обицни дилетанти. Марс куци

Name

Народне

02.10.2019 12:25

Правда је спора али достизна. Ниција није до зоре горила. Заиграце мецка и пред њиховом куцом. Ко другоме јаму копа сам у њу упада. Додје и њихова маца на вратанца, цица на колица. А тада це да се разбјезе по свијету и имаце вјецну носталгију за родним крајем. Али у њега неце смјети да додју и то це им бити највеца казна.

Name

Дискриминаторски

02.10.2019 15:31

Тог дана на Тргу Крајине је било на десетине људи који су ту досли или су се ту затекли. Од слуцајних пролазника до групе Правда за Давида. Питање : да ли је хунта против свих присутних поднијела прекрсајне пријаве или само против одабраних. Ако није поднијела против свих, полиција иста треба да одговара за непоступање по наредби сефа хунте, ако је та наредба постојала, и дискриминацији. Не мозес ти брале бирати против кога цес поднијети пријаву. И реци : против овога хоцу али против овога нецу. То би знацило да ни полициа није поступила по наредби

Name

НЕПОСТУПАЊЕ ПО НАРЕДБИ

02.10.2019 15:50

ЕВО ТОГ ФАМОЗНОГ ПРЕКРСАЈА, Члан 22. Закона (ХУНТЕ) о јавном реду и миру РС : "Ко не поступи по наредби или рјешењу државног органа у вези са ограничењем или забраном кретања или задржавања лица на одређеним јавним мјестима или подручјима, или ко се не удаљи из групе коју је овлашћени полицијски службеник упозорио да се разиђе, казниће се новчаном казном од 500 КМ до 1.500 КМ". Знаци; треба да буде Наредба или Рјесење дрзавног органа. ИМА ЛИ ГА. Вјероватно има. На који простор се односи, Трг Крајине ? Одакле докле се сматра Тргом Ктрајине. То треба добро видјети. Зна ли сте тацно, и којим актом је одредјено, одакле докле је тај простор. Колико је мени познато, то је мало сирок појам,: неко га сматра сирим, а неко узим простором. Да ли о томе постоји тацно и прецизно оивицен и одрдјен простор. Треба ове Злотворе хватати на сваки детаљ.

Name

Има простора за одбрану

02.10.2019 16:10

За постојање прекрсаја треба да постоји свијест о прекрсају /конкретно Сузанина), односно да је знала да цини прекрсај. Да је знала за наредбу. Могла је, али није морала да зна. И ста сад. ? нема прекрсаја ако Сузана није знала за наредбу или рјесење о забрани. Да ли ју је неко недвосмислено упозорио на то на лицу мјеста и, прије свега да ли јој је показао наредбу или рјесење. НАРАВНО ДА НИЈЕ. СУЗАНА СЕ МОЗЕ БРАНИТИ И ТИМЕ.

Name

ре

04.10.2019 14:25

У каквој држави живимо могуће је и да мафијашко правосуђе осуду мајку убијеног дјетета, док су џелати и убице на слободи. То само у додиковој држави има.

Name

УСАО ИМ У КРИМИНАЛ

04.10.2019 16:00

Треба оформити тим способних постених адвоката, који це овај процес растезати у недоглед, како би цијелом слуцају дао максималан публицитет у медијима. Да се додатно оголи окрутност и безобзирност апсолутистицког и криминалног резима. Давид је сигурно усао у траг њиховом криминалу, и зато су га окрутно убили. Банда не преза ни од цега.

Name

Директ

01.10.2019 18:08

Срамно и залосно на ста је насе правосудје спало. Од толиких криминалаца, они насли малтретирати и прогањати породицу Драгицевиц, до нивоа баналности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пацови Стаораци СТЕ

02.10.2019 06:01

Док им криминиалци свих врста ходају по улицама и улазе и излазе из куце, ови пацови прогањају мајку која је на тако бруталан нацин изгубила дијете

Name

Последњи да угаси свјетло

02.10.2019 06:54

Насе правосудје је труло. Не постоји. Цаст ријетким изузецима. Имам пријатеља тузиоца који је био олицење постења и праведности. Отворено ми казе да је криминал толико завладао у тузиластву да висе не мозе да вјерује ни у своје постење. Ако ми је то рекао неко ко је у кругу насих пријатеља али и познаника био формула за постење, онда ми је сасвим јасно каква је ситуација са другима. Крај. Угасите свјетло

Name

Богу на исповијест

02.10.2019 11:01

Насе правосудје је једна обицна забокрецина. Па видите само ста писе један господин Периц. Судија. Цовјек најбоље зна у каквом нам је стању правосудје. Које је све друго осим правосудје. Људи (судије, тузиоци, итд.9 не схватају да је зивот само један и да треба једнога дана ици Богу на исповјест. А да у медјувремену могу гледати властиту сакату дјецу или унуке сто се радјају. да ли сте мислили о томе, Цак и ако нисте вјерници. Наравно да нисте. Е, и то је несто о цему требате повести рацуна.

Name

Рибар Пале

02.10.2019 15:33

На снимку се добро види да је ту било доста људи али да су они изроди привели само оне које су они хтјели. Сто не приведосе своје вуцибатине које су без новинарске акредитације све снимали. Нису јер знају ко су. А морали су и њих привести, односно опоменути да се удаље. На снимку се види да таакве нису дирали. ЗАСТО

Name

Скептик

01.10.2019 18:15

Рудоњина секто,срам те било! Само се једно надам, да има карме и да ћете Сузанину судбину дочекати, почевши од Додика, Лукача, Лептира, Карана....Правда за Давида✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

WАНГА

02.10.2019 06:02

Док они прогањају јадну зену дјеца им се дрогирају. Јавна је тајна у РС да се 80% њихове дјеце дрогира. Навукли их на дрогу они исти који они стите и омогуцавају имда ту исту дрогу продају дјеци по РС

Name

Јадно

01.10.2019 18:16

Толико су јадни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЈАДНО

02.10.2019 06:04

Јадно је преблага ријец за ову људку неман од представника власти. Погубили су све конце и орјентацију у времену. И сами узимају прекомјерно лијекова а они који им их прописују медју лијекове убацују и дрогу. Зато су им оци онако закрвављене и катилске.

Name

Јад и биједа, скроз

01.10.2019 18:19

Ово је велика брука и срамота друштва и система у коме животаримо, бар већина. Спремност да ожалошћену мајку и ухапсе, прелази све нивое логике и здравог разума??? Мајку монструозно убијеног дечка, још увијек дјетета, третирају као криминалца, што је показатељ више, гдје сви скупа идемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пророк

02.10.2019 06:06

Не брини се пријатељу. Стице и њих бозја казна. Бог не праста. Затрло се сјеме и племе свима онима који на правди бога стите убице, ако стите, и све оне који прогањају ову недузну зену и мајку, ако је недузна

Name

Архандјело

01.10.2019 18:27

Правда за звјерски убијено дијете. Правда за Давида!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Архандјело

02.10.2019 06:06

Правда правда, правда, Само је она једна

Name

Само

02.10.2019 06:56

Правда је спора али достизна. И само Бозја правда. Видјеце ови убице то убрзо

Name

КРИВОСУДЈЕ И НЕПРАВДА

01.10.2019 18:59

На ста је спао овај јадни ентитет за који су зивот дали многобројни њени синови. Са циме се квази дрзава обрацунава. Са једном мајком која је досла да у оцају јавно исказе свој бијес и немоц да пронадје убице властитог дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

02.10.2019 06:09

мене је стид професије. Знам да годинама у ладицама лезе предмети најокорелијих криминалаца и неке колеге свјесно и за паре стите криминал, док на другој страни овдје експресно поднијесе пријаву и покренусе поступак и заказасе расправу. Ово се из авиона види. Види се да се ради о томе да се родитељи застрасе, а осталима стави до знања ста их цека ако дигну глас.

Name

Насцхи Мафијасцхи

02.10.2019 06:49

РС али и цијела БиХ је једна обицна црна рупа. Заобилазе је сви у сироком луку. Ко це да додје у ову вукојебину од дрзаве. Гдје царује мафија, криминал, лоповлук, СЕКТА

Name

Гавро П.

01.10.2019 19:04

Мајци гнусно и свирепо дјетета треба дати сваку врсту подрске. Па и овим путем, Да издрзи и да види да није сама. Иако вербално, али подрска. Не смије да губи наду да це убице њеног дјетета бити откривене процесуиране и позатваране. када направе странку многи це се јавити да дају и конкретну помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајкооо..

01.10.2019 19:24

Ти си јака. Мајко издржи.издржала си много.Мајко Бог биљежи.стићи ће правда..правда за Давида.правда за сву дјецу.

Name

РЕ Мајкоооо

02.10.2019 06:12

Треба дати подрску овој господји. Да види да није сама

Name

РЕ ГАВРИЛО

02.10.2019 06:58

Тако је гаврлило. Треба зена да осјети да није сама. Бар на овај нацин ко не мозе да додје на дан судјења. Ко мозе да додје а не додје сврстаце се на страну убица. мало грубо, али је тако

Name

Зар је могуце

01.10.2019 19:18

Знали смо да су је уклонили са трга и привели у полициску станицу. Али нисмо занали да су и кривицну пријаву поднијели. Који блам једне дрзаве у настајању. Која брука резима који је приватизовао дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грешка

02.10.2019 05:04

Ова држава није у настајању, она је у НЕСТАЈАЊУ.

Name

Секта је то

02.10.2019 06:13

Секта је то пријатељу. Ко није осјетио њихов бијес и зивотињски инстикт на својој кози не зна о цему се ради. Људима је рецено да су им зивоти у опасности и морали су да бјезе из своје земље. И асто је најгоре преносе у другу земљу посмртне остатке свога дјетета.

Name

Заигра им Мецка

02.10.2019 06:48

Код секте је све могуце. Овим хоце да казе да су они који одлуцују о насим судбинама. Да су свемоцни и да им нико ниста не мозе. Исто као сто су цинили сви диктатори свијета дпок им мецка није заиграла на вратима. Ови наси нису далеко од тога. Убрзо це и њиам да заигра мецка, али она права. Не она са цетири тоцка.

Name

Адвокати, гдје сте

01.10.2019 19:20

Подносење кривицне пријаве за непостојеце кривицно дјело је кривицно дјело. Ова зена није ниста уцинила сто би јој се могло ставити на терет. Не могу јој ниста осим сто це сами себе избламирати. А вец су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас тако, Гдје сте

02.10.2019 06:15

Ко је адвоак од господје. Да објави апел да се пријаве сви постени адвокати. Да видимо колико их има који би добровољно бранили ову озалосцену мајку. Да не блеје по порталима и куну се у правду и постење

Name

КОЈИ ЦРНИ АДВОКАТИ

02.10.2019 07:01

КОЈИ ЦРНИ И ЗАЛОСНИ АДВОКАТИ, ЦАСТ РИЈЕТКИМ ИЗУЗЕЦИМА. НИСТА ОНИ НИСУ БОЉИ ОД ВЕЦИНЕ НОСИЛАЦА ПРАВОСУДНИХ ФУНКЦИЈА. УТИПИЛИ СЕ. ЗАПРАВО ОНИ СУ МОЗДА И НАЈВЕЦЕ ЗЛО. ПРЕКО ЊИХ ИДУ СВА ПОДМИЦИВАЊА И КОРУПЦИЈА ТУЗИЛАЦА И СУДИЈА. ЈЕР ИХ СТИТИ ЗАКОН И НЕ МОРАЈУ ОДАВАТИ ПОСЛОВНЕ ТАЈНЕ. ВЕЦИНА АДВОКАТА ЈЕ СМЕЦЕ. САМО СЕ ДОГОВАРАЈУ ИЗМЕДЈУ СЕБЕ И МУЗУ КЛИЈЕНТЕ. НЕ ЗНАМ КО ЈЕ АДВОКАТ ОВОЈ ЗЕНИ АЛИ БИХ ВОЛИО ДА ГРИЈЕСИМ

Name

Класнице

01.10.2019 19:21

Сви смо уз тебе, ојадјена мајко. Ниси сама. Знај да је цијела Бања Лука али и остатак РС уз тебе. Неце ови дуго трајати. А онда це доци ред и на њих и њихова злодјела и недјела. Само морамо сви издрзати. Имамо посла са опасном мафијом. МАФИЈОМ И КРИМИНАЛЦИМА свјетског гласа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Класнице

02.10.2019 06:31

Тако је идемо пред суд. у самоиницијативну протестну сетњу. Да видимо сада ко има даму да изадје, успавани Бањалуцани поцните да се будите из зимског сна. Ови це доци и на васа врата ако не предузмете несто, и то одмах. А то несто мозе да буде да се придрузите овој зени у њеној муци

Name

Подрска 80%

02.10.2019 06:46

80% мислецих људи Класница надам се и цијеле БЛ це да изадје да се солидарисе са ојадјеном мајком. Ставите се само у њен полозај.

Name

Назире се свјетло

01.10.2019 19:28

Радовановиц је јасно ознацио кривце. Цовјек је од струке. Али ста то вриједи кад је у овој јадној дрзави "кадија те тузи, кадија ти суди". Неце ни то дуго трајати. Са Јеленом, Драском и Небојсом назире се свјетло а крају тунела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранкица к.

02.10.2019 06:34

Једино свјетло на крају тунела, ако га има, могу да буду ово троје. Ако им се придрузи јос неко као Мектиц, Говедарица, и њима слицни, моземо оцекивати да се несто промијени. У противном нема нам спаса. Да МЗ подрзи ове људе. Да нам помогне да се ријесимо паразита и народних убица.

Name

Само тако

02.10.2019 06:45

И Радовановица су позвали на информативни разговор. Вјеровати је да има доказе за своје тврдње. Инаце, и њему це слозити пријаву. Он то мозда и хоце, јер би онда имао право да све публикује и да их оголи до краја. Они сигурно има подрску нецију цим се одвазио на тај цин.

Name

Вјецити опозиционар

01.10.2019 19:32

Није ваљда луда да се одазове овом политичком суду. Жена показивала слику убијеног јој дјетета корумпираним полицајцима и пријава, а они пребијали недужне грађане и ником ништа, срамно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

02.10.2019 06:37

Напротив, треба да се одазове. Обавезно. Само да ово искористи да да цијелом слуцају да медјународни публицитет. Колико је власт неспособна показује и цињеница да нису уопсте схватили да су овим цином сами себи натоварили нову осуду јавности на врат. Пријатељи Сузанини треба да јо помогну да се овој фарси да публицитет и да се у западној стампи објави и прати овај процес. Сектаси нису ни свјесни који су аутогол сами себи забили

Name

РЕ ВЈЕЦИТИ

02.10.2019 06:43

БАС ТРЕБА ДА СЕ ОДАЗОВЕ АЛИ ДА ТО ОБЈАВИ У СВИМ СРЕДСТВИМА ИНФОРМАИСАЊА. А НИЈЕ ЛОСА ИДЕЈА ДА ПРАВДА НАПРАВИ СТРАНКУ. ЗАКО СЛОБОДНИЈЕ МОЦИ ДА ИСКАЗУЈУ СВОЈЕ МИСЉЕЊЕ. РЕЗИМЛИЈЕ И ЊИХОВЕ СЛУГЕ У ПРАВОСУДЈУ ТРЕБА УДАРАТИ ИЗ СВИХ ОРУЗЈА.МИРНО И ДЕМОКРАТСКИ ТУ СУ НАЈСЛАБИЈИ. ЈЕР ОНИ ПОЗНАЈУ САМО СИЛУ. КАД ИХ РИЈЕЦИМА СИБАС НЕМАЈУ ОДБРАНУ

Name

ЗА ВЈЕЧИТОГ ОПОЗИЦИОНАРА

02.10.2019 12:53

СВАКА ЧАСТ. СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ. БАШ БИ ТРЕБАЛА ДА СЕ ОДАЗОВЕ, ДОВОЉНО СУ БЕЗОБРАЗНИ, БЕЗ ДУШЕ, БЕЗ ОБРАЗА А БОГА СЕ НЕ БОЈЕ И КОМЕ ОНДА ДА СЕ ОДАЗОВЕ. НИ СУДА НИ ЗАКОНА КОМЕ ОНДА. ДОСТА СУ ЈОЈ И ОВАКО НАПАКОСТИЛИ ВЕЛИКА КАТАСТРОФА НЕК ИМ ЈЕ НА ДУШУ СВИМА КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ У СВЕМУ ОВОМЕ, УБИЦАМА, САУЧЕСНИЦИМА И ОНИМ КОЈИ ИХ ШТИТЕ БОГ ИМ ДРАГИ ДОШАО НА НАПЛАТУ И ТО БРЗИХ ДАНА. КАКО СУ ТРАЖИЛИ ТАКО НЕК ИМ И БУДЕ.

Name

Нострадамус

03.10.2019 11:06

Мислим да се треба одазвати и реци им да их не признаје јер стите и не раде довољно на проналазењу убица и не позивају оне који су 25.12 нападали голоруки и обицни народ.Због тога се треба одазвати треба им реци да њен зивот не вриједи висе а да они само праве гријех који се мозе одразити и на њихову дјецу или њима најмилије.

Name

ЕММА

01.10.2019 22:03

Зашто ово радите ?Умјесто да тразите кривце и злоцинце који су јој убили сина,позивате мајку која га је 9 мјесеци у утроби НОСИЛА.А њена кривица је само сто је тразила правду и истину.Срамите се Босанци и Херцеговци кад дозвољавате да вам униставају све они које дет бирали!!Јадно ,тузно,чемерно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЕММА

02.10.2019 06:40

Свака цаст на коментару. Треба сви да се стидимо, али и срамимо, сто масовно не дамо подрску родитељима убијене дјеце. У Бања Луци и Сарајеву. Видите ста нам раде а да се ницега не боје. Сутра це доци и по насу дјецу ако не предузмемо несто. Људи, додјите памети док јос није касно. Они и рацунају на насу пасивност.

Name

Убице и сауцесници

02.10.2019 02:17

то раде да она висе неби долазила у б.л. Ако мисле тиме да це се то заборавити варају се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМ за Објавите позив

02.10.2019 03:49

Сузана је објавила позив у групи ПРАВДА ЗА ДАВИДА. Мислим да се ради о прекрсајној пријави а у потпису је судија Дијана Глухаковиц. Погледајте . Ово сто мафија ради је узас. Ма , у ствари , не постоји у српском нити у било ком језику ријец која би описала поступке ових умоболника а умоболници јесу јер нису свјесни ста цека њихову дјецу.Овако несто се јос није десило у историји људске цивилизације тако да је за оцекивати да Бог И карма ураде свој дио посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОК Хвала

02.10.2019 10:35

Хвала, одох да видим садрзај пријаве. Сигурно смеце.

Name

Дгрт

02.10.2019 04:32

Основни суд или тузиластво нису подигли оптузницу против полицајаца који су директно уцествовсли у скривању доказа који упуцују на постојање КД.Скидањем веса са покојника и лисавањем слободе а то није евидентирано нигдје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.10.2019 13:42

Знате како кажу у нашем народу: "сваког стигне нечија клетва".

Name

Апел

02.10.2019 05:07

Пустите мајку Сузану на миру, зар није претрпила већ свашта, и једну огромну трагедију? Пустите је на миру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадници

02.10.2019 05:57

су ови који прогањају кривицно ову напацену зену. Мајку која је изгубила сина. Нека се стиде ако стд познају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бог све види

02.10.2019 05:58

Неце ови дуго. поцеце да им се сусе руке којом су писали пријаве и оптузнице. Убрзо це то и сами спознати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАШНО, ТУЖНО, ЈАДНО И БИЈЕДНО

02.10.2019 06:00

ПА ОВО НЕМА НИГДЈЕ НА СВИЈЕТУ. ГДЈЕ СУ БИТАНГЕ ШТО СУ ТУКЛЕ, МАЛТРЕТИРАЛЕ И ХАПСИЛИ ЉУДЕ. КАКО СЕ ОСЈЕЋАЈУ ГЛАВНИ ИМАЈУ ЛИ ИМАЛО СТИДА ИЛИ СУДИЈА КОЈИ ЈЕ МОРА ИСПИТИВАТИ. ИМА ЛИ ИКО СВОЈУ ДЈЕЦУ, ПОЂЕ ЛИ ИКО ОД СВОЈЕ ДЈЕЦЕ. ДА БОГ САЧУВА ОВАКВОГ РАДА ПОЛИЦИЈЕ И ПОЈЕДИНИХ СУДИЈА. ОВАКАВ РАД ОДГОВОРНИХ НЕ ПОСТОЈИ НИГДЈЕ НА СВИЈЕТУ НИТИ ЋЕ ПОСТОЈАТИ БРУКА И СРАМОТА НЕВИЂЕНА И НЕЧУВЕНА. ОВО ЈЕ ЈЕДНА ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово је страшно да страшније не може бити

02.10.2019 06:09

БРУКА И СРАМОТА. ОВО НИЈЕ НИ СУД НИ СУДИЈЕ ШТО ОВАКО РАДЕ ОВО МОГУ БИТИ САМО САУЧЕСНИЦИ. ЈАДНИ РОДИТЕЉИ ШТА СУ СВЕ ПРЕЖИВЈЕЛИ, УБИТИ ИМ ДИЈЕТЕ ОД 21. ГОДИНУ И ЈОШ НАСТАВИТИ ОВАКВО ИЖИВЉАВАЊЕ КАКО СЕ НИКО НЕ БОЈИ БОГА. АЛИ ЗНАЈТЕ ИМА БОГА КАД ТАД СВЕ УБИЦЕ, САУЧЕСНИКЕ И ОНЕ КОЈИ ИХ ШТИТЕ СТИЋЕ БОЖИЈА КАЗНА А И ТРЕБА. НЕКА ИХ ДРАГИ БОГ КАЗНИ ИСТО ЈЕР ТАКО И ЗАСЛУЖУЈУ ПА ДА ВИДЕ КАКО ЈЕ ДАВОРУ И СУЗАНИ И ДА СЕ О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВЕ И ТО БРЗО ПА ДА ОСТАВЕ ЈАДНЕ ЉУДЕ НА МИРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИса

02.10.2019 06:50

Нормално. Све знају само лају да се сто дузе вуце истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

02.10.2019 06:56

Срами се Републико Српска својих институција које зртву прогласавају окривљеном, док убице и злоцинци слободно сетају. Ово је срамота сваког градјанина РС.! За ово смо сви криви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сотоне владају

02.10.2019 06:57

Страсно за здрав разум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx

02.10.2019 07:14

Ово је за јаук до неба. Мојих 12 најмилијих је дало зивот за РС. Сад им се кости преврцу у гробу, због ових сподоба на власти. Унистили су РС својом похлепом. Заборављају да це платити за сваку кап крви свих ових муценика. Изивљавају се на једној невиној мајци. Сви смо ми потенцијални Давори и Сузане у РСу. Залосно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Успјех је не живјети овдје

02.10.2019 08:59

Политички врх боље рећи криминални врх, руковди се логиком чврсте песнице, да покажу неустрашивост и непоколебивост, јер то је за име Бога "држава". А истина је само оно што они одреде да буде истина. И тако за резултат свега имамо прогон родитеља убијеног младића од стране оних који чине власт. Све ово што је овако како је треба захвалити народу ове Републике Српске. Јер, народ то очигледно толерише, умјесто да изађе напоље и развали Додикову криминалну империју. Па тако имамо у овој нам Републици између осталог господаре живота и смрти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

02.10.2019 10:42

Оставите више ту жену на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коментар

02.10.2019 11:03

ЈЕЗИВО, НЕМИЛОСРДНО, СТРАШНО ШТА РАДИТЕ ОД ОВИХ РОДИТЕЉА! ОСТАВИТЕ ИХ НА МИРУ ВИШЕ И РАДИТЕ НА РАСВЕТЉАВАЊУ УБИСТВА!!! СРАМОТА!!!!!!! НЕМАМ РИЈЕЧИ, ШТА РЕЋИ ВИШЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Процитах....

02.10.2019 11:05

ову вијест неколико пута и не могу да вјерујем. Не могу себи да додјем. Прво сам мислио да фолери фолирају и да само застрасују. Сада видим да су заиста поднијели кривицну пријаву против мајке која је изгубила дијете на свиреп и подмукао нацин, и његову слику оцајно нсала тргом, И они додјосе да је ухапсе, да је одведу као највецег криминалца. И јос да јој слозе кривицну пријаву. Ови дебили и дегенерици, сизовреници и патолоски болесници не могу да схвате ста тиме цине. Цак да са убиством давидовим немају ниста - а имају итекако - како сте могли потписати кривицну пријаву. За ста. Добро неко реци руке вам се сасусиле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.10.2019 15:32

још горе од овог је што грађани ћуте, ћуте, па ћуте, а кад ћуте , значи да одобравају. Просто невјеројатно какав је то народ .

Name

јана

02.10.2019 17:57

Фуј, народе РС стидите ли се што живите у Додикстану,што вам је Пејина унука Предсједник,што ћутите на неправду која се бездушно наноси овој недужној мајци ,којој убише сина и сад је прогањају јер се усудила да пита зашто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.10.2019 07:48

Ако се народ не опамети, отице РС у пм!

Name

Мило

02.10.2019 23:16

ПРАВДА ЗА ДАВИДА.И за све градјане које фасистицки резим годинама малтретира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

03.10.2019 05:43

Пред суд будалетину наркоманску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.10.2019 07:48

Прицас глупости, поклопи се усима! Бог це ти судити!!!

Name

Ре

03.10.2019 07:46

Фуј огадили сте ми дрзаву! ФУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

03.10.2019 07:50

Е дааа.... Божија је задња. Не пио им ја у кози тим злотворима. То је задна и најправеднији суд

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАТАСТРОФА

03.10.2019 07:52

САСВИМ ЛОГИЧНО ДА ЈЕ ЖЕНА И ПОСЛЕ СВЕГА ШТО СТЕ ЈОЈ УРАДИЛИ А УЗЕЛИ СТЕ ЈОЈ ОНО ШТО ЈЕ НАЈДРАЖЕ, ОНО СА ЧИМ СЕ НИШТА НЕ МОЖЕ МИЈЕШАТИ А ТО ЈЕ ДИЈЕТЕ И ТО ДИЈЕТЕ ОД 21. ГОДИНУ. ПА ИМА ЛИ ИКО ОД ВАС ИМАЛО МОЗГА. ШТА ТО РАДИТЕ ИМАМ ОСЈЕЋАЈ ДА САМ НА ДИВЉЕМ ЗАПАДУ А ВЈЕРУЈЕМ ДА НИ ТАМО НИЈЕ ОВАКВО СТАЊЕ. ДОЋЕ ОНДА КАД СЕ БУДЕ ОСЈЕЋАЛА КАО СЛОБОДАН ГРАЂАНИН СВОЈЕ РС, АКО БОГ ДА И ТО ЋЕ ПОШТЕНИ НАРОД УСКОРО ДОЧЕКАТИ. НЕСТАЋЕ ОВЕ МРАЧНЕ СИЛЕ, ДИКТАТУРЕ, ПРОГОЊЕЊА ПОШТЕНОГ НАРОДА ЈЕР НИЧИЈА СИЛА БОГУ НИЈЕ МИЛА. НЕ ВОЛИ ВАС ВЕЋИНА НАРОДА, ДА СТЕ КАКВИ И ДА ИМАТЕ ИМАЛО МОЗГА САМИ БИХ НАПУШТАЛИ ТЕ ФУНКЦИЈЕ ИЛИ ВАМ СТОЈИ КОД СВИХ У ОПИСУ ПОСЛОВА, КРКАНЛУК, БАХАЋЕЊЕ, УПАДАЊЕ РАЦИЈЕ У КАФИЋЕ И БАЦАЊЕ ОНЕ ДЈЕВОЈКЕ И ОНИХ МОМАКА, КРАЂА ДРЖАВНИХ ПАРА, ПРЕСРЕТАЊЕ ВОЗИЛА СА ЛОВОМ (СПЕЦИЈАЛНИ СПЕЦИЈАЛЦИ), РАЗНА ПОСКУПЉЕЊА, КРИМИНАЛ И ГОБИТЦИ У СВИМ ФИРМАМА НИШТА ФИНО ДА КАЖЕМ ДА СТЕ УРАДИЛИ НИСТЕ И ЈОШ ХОЋЕТЕ И ДАЉЕ ДА ЗЛОСТАВЉАТЕ ЈАДНЕ РОДИТЕЉЕ. ДОЋЕ ОНИ НЕМОЈТЕ СЕ НИШТА БОЈАТИ И ТО УСКОРО КАД ВИ ПОЈЕДИНИ НЕ БУДЕТЕ НИКО И НИШТО А ПРИМИЧЕ СЕ ВРИЈЕМЕ. БРУКА И СРАМОТА ШТА ИМ РАДИТЕ. ИМАМ ОСЈЕЋАЈ КАО ДА НИКО НЕМА СВОЈЕ ДИЈЕТЕ И КАО ДА НИКО ОД ВАС И НЕ ЗНА ШТА ТА РИЈЕЧ УОПШТЕ И ЗНАЧИ ПАРЕ СУ ВАМ СВЕ У ЖИВОТУ БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако

03.10.2019 18:40

Се то ради напад је најбоља одбрана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исељеник

04.10.2019 11:34

Овакву срамоту и пораз морални тешко је замислити, а камоли живјети у том несрећном окружењу. Нема поштених тужилаца, судија ни полицајаца!!!! Да их има, већ би се након свих дешавања удружени огласили и оградили од злодјела. Напротив, они и даље саучествују у свему. Мајци Сузани је потребна помоћ и правна и људска. Вјерујем од свега само у Божију помоћ. У Републику српску овакву више не вјерујем.

Name

Стршљен

04.10.2019 05:43

Само добро памтите ко су тужиоци и судије, ко су они у полицијским униформама који врше насиље над грађанима. Добро их упамтите, јер, доћи ће дан кад се отвара сезона лова на них.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СТРСЉЕН

04.10.2019 15:56

Мало си преостар. Не треба их ловити. Бог це их казнити. То је сигурно. Никада неце моци мирно спавати. Прогањаце их смртх Давидова и његова невина мртва дуса.

Name

ЗЕНА ХЕРОЈ

04.10.2019 15:51

Ова зена је херој, а ови изроди подносењем пријаве само су потврдили да је све намјестено и да на све нацине хоце да застрасе фамилију. Да не истразују свирепо убиство дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТУГА ДО НЕБА

04.10.2019 16:05

Ово ста ради Милорадов резим је нецувено.

ОДГОВОРИТЕ