''Било је заиста стресно у посљедњих неколико година!''

Сада је мало другачије. . .  Британски тенисер Енди Мари рекао је да му тенис постаје занимљивији и лакши, пошто не осећа болове у куку.

Тенис 02.10.2019 | 14:01
''Било је заиста стресно у посљедњих неколико година!''
Мари се пласирао у осмину финала турнира у Пекингу, пошто је победио 13. тенисера света Италијана Матеа Беретинија са 7:6, 7:6.

То је његова трећа победа на АТП турнирима ове године, након што се опоравио од оперције кука.

"То што тренутно немам болове чини тенис занимљивијим, па су тренинзи и припреме за турнире много лакши. То није било тако у последњих неколико година, било је заиста стресно, нисам много уживао, а сада је мало другачије, што је лепо", рекао је Мари, пренео је Еуроспорт.

Он је у првом сету против овогодишњег полуфиналисте Ју Ес опена имао брејк заостатка, али се изборио за тај-брејк, који је добио са 7:2. У тај-брејку другог сета спасио је две сет лопте, добио је тај део игре са 9:7 и изборио пласман у осмину финала.

"Меч је био тесан и мислим да сам играо прилично добро. Надам се да могу да направим добар резултат у Пекингу. То је био добар старт. Мислим да играм и сутра, то ће бити добар тест. Константно напредујем и надам се да ће се тако наставити до краја године", рекао је Мари, 503. тенисер света.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар