Ђоковић: Нема бола, најбоља могућа вијест за мене!

Српски тенисер задовољан и формом и стањем рамена након повратка на терен.

Тенис 01.10.2019 | 20:59
Ђоковић: Нема бола, најбоља могућа вијест за мене!
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић успешно се овог јутра у Токију вратио на терен након практично месец дана одмарања и рековалесценције проблематичног рамена због којег је и предао тај последњни меч пре паузе, против Стена Вавринке у осмини финала УС опена. Српски ас је у првом колу АТП 500 турнира у Токију у два сета био бољи од Аустралијанца Алексеја Попирина, а проказао је солидну игру. Међутим, у центру пажње тениског света је било то лево раме, са којим, како сам тврди није имао никаквих проблема.

"Изузетно сам задовољан пошто сам успео да од самог почетка играм на високом нивоу, без успона и падова. Могао сам да играм са изузетним интезитетом, да се добро крећем и осећам како треба", изјавио је Београђанин, "Раме је добро, током тренинга прошле седмице, а и данас током меча нисам осећао бол. То је најбоља могућа вест за мене. Желим да се осећам здраво и да брзо вратим ритам не бих ли могао да се такмичим на највишем нивоу"

Његов следећи противник, сутра ујутро око 7 часова, у Токију је искусни, 35-годишњи домаћи ас Го Саеда што ће им бити прво одмеравање.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар