Клептоман из Нице добио отказ!

Па се „запослио“ у Паризу! Ламин Дијаби надомак потписа за друголигаша из престонице након скандала око крађе сата Касперу Долбергу.  Признао да је украо саиграчу "чуку" од 70. 000 евра, награђен отказом! Каспер Долберг истерао правду на видело, млади фудбалер ће морати да потражи нови клуб.

Фудбал 02.10.2019 | 21:35
Клептоман из Нице добио отказ!
Талентовани француски фудбалер Ламин Дијаби само је један дан био без посла, пошто би већ данас требало да постане нови члан друголигаша Париза, који са клупе предводи Мехмед Баждаревић, пише Л'Екип.

Дијаби је добио отказ у Ници, након што је признао да је украо сат Касперу Долбергу вредан 70.000 евра. Тамошњи медији су писали да је млади фудбалер сат одмах продао, а након што је разоткривен, тражио је опроштај уз образложење да ће вратити комплетну суму. Ипак, у Ници нису желели да чују за то, већ су били истрајни до краја, уручивши исписницу играчу којем се предвиђа успешна каријера.

У Паризу нису марили за скандал, већ су талентованог нападача приволели у своје редове и са њим ће ускоро потписати уговор.

Писали смо пре десетак дана о случају украденог сата у свлачионици Нице, а сада је та прича и званично завршена. Ламин Дијаби Фадига је добио отказ од француског клуба и сада ће моћи да слободно пронађе себи нову средину.

Каспер Долберг је пре готово две недеље имао непријатну ситуацију у свом новом клубу, када је после једног пропуштеног дана у клубу због стомачног вируса сутрадан видео да у његовом ормарићу нема сата вредног 70.000 евра!

Он је тај случај пријавио клубу, вест је брзо постала вирална, а Долберг је био спреман да не игра за Ницу све док се проблем не реши и кривац не пронађе.

Нешто мање од недељу дана касније, кривац је напокон био откривен, а злодело је починио Ламин Дијаби-Фадига, један од најталентованијих младих фудбалера француске екипе, који тренутно наступа за резервни састав.

Клуб са Азурне обале је у уторак потврдио да је 18-годишњи фудбалер добио отказ и да је од данас слободан играч. Омладински репрезентативац Француске је наводно платио казну у висини вредности сата, 70.000 евра, али га то није спречило губитка уговора.

Овај 18-годишњи играч је био члан омладинског тима Нице, а шест пута је наступио за први тим Нице. Медији из Француске су наводили да је до крађе сата дошло када се нашао у свлачионици у време тренинга првог тима.

Ипак, упркос томе што је себи ставио етикету лопова, Дијаби-Фадига би ускоро могао да пронађе нову средину. Француски медији наводе да је друголигашки клуб Париз заинтересован да га види у својим редовима.

Била би то велика прилика за њега, али тешко да ће му нови саиграчи бити одушевљени...

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар