Милан тражи новог тренера!

Контактирана бивша "седмица" Андреј Шевченко! Росонери контактирали Украјинца, који је том тиму одлучујућим голом у пенал серији донео трофеј Лиге шампиона 2003. године.

Фудбал 01.10.2019 | 11:48
Милан тражи новог тренера!
Челници Милана незадовољни учинком екипе близу су одлуке да смене Марка Ђампаола. Његова позиција је већ пољуљана, а пораз од Фиорентине (3:1), само је потврдио да је време за "рез".

Они су већ кренули у потрагу за новим кандидатом за клупу.

Поред бившег тренера Ђенара Гатуза на листи жеља је и Лућано Спалети, а последњи контакт остварили су са Андрејом Швеченком, бившим играчем, који је том тиму одлучујућим голом у пенал серији донео трофеј Лиге шампиона 2003. године, пренео је Тутомеркато.

Проблем предствља што је популарни Шева селектор Украјине и уговор са фудбалским савезом те земље везује га до јула 2020. године, па је питање да ли би могао да "седи на две столице".

Још тежа ситуација за Милан је то што има одличне резултате у квалификацијама за ЕУРО и на корак је да заврши као први у групи испред Португала и Србије.

Шевченко је играо за Милан од 1999. до 2006. године, уписао је тада 208 наступа, постигао 127 голова и осим титуле Лиге шампиона освојио је и титулу Серије А, Куп Италије, и УЕФА Суперкуп. У другом наврату као позајмљени играч Челсија за росонере је одиграо 18 мечева у сезони 2008/2009.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар