Вазура: Терзић псовао и пријетио мени и Партизану!

Терзић: Вазура лаже! Скандал на седници Заједнице клубова Суперлиге и Прве лиге Србије. Терзић негира. Вазура: "Згрожен сам његовим понашањем, било је 30 сведока!"

Фудбал 30.09.2019 | 19:24
Вазура: Терзић псовао и пријетио мени и Партизану!
Нове варнице између "вечитих ривала"!

На седници Заједнице клубова Суперлиге на којој се разматрао предлог о повећању броја странаца у клубовима, генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић вербално је напао челнике Партизана, а присутни су били Милорад Вучелић, Милош Вазура и Владимир Вулетић.

"Јеб*** вам ја мајку, платићете ми за све ово, поломићу вас, пун ми вас је к***! Немој да те сад ишамарам! Нисам ти ја Сале Мутави и Веља Невоља", рекао ње Терзић директору Партизана Милошу Вазури.

Челник Звезде је алудирао на снимак напада на Вазуру испред стадиона Партизана, за шта су били оптужени сада покојни Александар Станковић, кога су звали "Мутави", као и Вељко Беливук, звани "Веља Невоља".

Ово је новинарима пренео Вазура:

"Згранут сам понашањем Звездана Терзића, јер представља велики клуб. Вређао ме, псовао, претио, и мени и осталим челницима Партизана, говорећи све најружније, а на крају је покушао и физички да се обрачуна са мном. С обзиром на то да очекујем да све негира, јер је то његов манир, рећи ћу само да је било 30 сведока. Сви су били згранути његовим понашањем. Нисам желео да одговорим јер ја на Скупштини заједнице Суперлиге не представљам себе, већ ФК Партизан. Није ми падало на памет да угрозим интегритет клуба неким непромишљеним поступком. За све што кажем постоји 30 сведока, спреман сам ако је потребно, да се суочим са Звезданом Терзићем у било ком ТВ дуелу", поручио је Вазура.

Додао је и да не намерава да покреће приватну тужбу против Терзића.

Терзић све негира.

"Вазура лаже! Кампања се наставља. Као по старом добром обичају, научен од Вучелића и његових ученика, и овог пута Вазура лаже и злоупотребљава медијски простор. Јесте било жучне расправе због Вазуриних провокација како је Партизан дискриминисан од стране државе, и ништа више. То могу да посведоче и свих 28 представника клубова Суперлиге и Прве лиге који су били присутни на седници и који су гласањем, после те жучне расправе, подржали предлог Црвене звезде о повећању броја странаца и предлог да се играчи из ЕУ који играју у Србији не третирају као странци. Предлог Црвене звезде је подржало 25 клубова а против су били само 3, укључујући и Партизан. То најбоље говори о подршци коју имају предлози и дискусије ФК Црвена звезда и о статусу руководства ФК Партизан медју спортским радницима Србије. Вазура овим лажима жели да оправда свој неуспех на гласању и да одвуче медијску пажњу са успеха Црвене звезде на поменутом гласању" навео је Терзић у писаној изјави прослеђеној медијима.

Заједница суперлигаша је разматрала предлог Звезде о повећању броја странаца у протоколу за једну утакмицу (са четири на осам), а та иницијатива је прослеђена Извршном одбору ФСС на одлучивање.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар