Нови Баварац открио: Био сам баш близу Јунајтеда!

Иван Перишић отворено говорио о могућности да потпише за клуб са Олд Трафорда и жељи да сарађује са Жозеом Мурињом.

Фудбал 01.10.2019 | 16:52
Нови Баварац открио: Био сам баш близу Јунајтеда!
Иван Перишић је овог љета прешао из Интера у Бајерн из Минхена, али каријера искусног хрватског фудбалера могла је да тече далеко другачије.

То је и сам Сплићанин открио у разговору за енглески "Тхе Атхлетиц", причајући да је Манчестер јунајтед 2017. био веома заинтересован да га доведе у своје редове.

"Колико сам био близу одласка у Јунајтед? Врло близу", открио је Перишић.

"Било је невјероватно за мене када ме је Жозе (Мурињо) позвао. Било је јако тешко рећи му 'не'. Заправо, баш много сам желио да му се придружим и заиграм за Јунајтед", по први пут је Хрват говорио о тој теми.

Он је у свим енглеским медијима био и представљан као "будући играч Јунајтеда", али до тога није дошло. Перишић, ипак, не би да говори о разлозима.

"Био је то један од мојих снова, да играм у свим најјачим лигама. Али није се десило. Било је то болно за мене. Али не желим да идем у детаље. И ја сам сам открио праве разлоге двије године касније", остао је загонетан нови фудбалер Бајерна.

Перишић је током љета напустио Интер и отишао као позајмљен играч у Минхен, гдје је за Баварце већ постигао два гола у Бундеслиги.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар