Тврде да њега Моника није никад пребољела

Славна глумица важи за једну од најљепших жена свијета, а мало ко зна да је она заправо жељела да се бави правом и моделингом.  

Свијет 29.09.2019 | 20:00
Тврде да њега Моника није никад пребољела
Отац Монике Белучи био је власник компаније за транспорт, а мајка сликарка, која је већину времена проводила кући. Моника је већ са тринаест година почела да се бави моделингом, како би плаћала своје школовање.

До 1989. године постала је једно од препознатљивих лица паришке модне сцене те се почела појављивати на насловницама магазина, као што су Ел и сарађивати са брендовима као што су Долче и Габана.

Студирала је право на Универзитету у Перуђи, али је на крају одустала од факултета, како би се посветила моделингу. Удала се за фотографа Клаудија Баса 1990. године, али су се развели након четири године.

Након што је радила на неколико италијанских телевизија, као и глумила у филмовима, Белучи се представила америчкој публици са филмом Дракула 1992. године. 

У филму Апартман, упознаје Винцента Касела, са којим глуми, а након неколико година су се вјенчали. Док су били у браку, Винцент и Моника живјели су у одвојеним становима, како не би упали у рутину и постали навика једно другом. Упркос томе развели су се 2013. године.

Разводом од Винцента након тринаест година брака, схватила је да не зна шта да ради сада сама, али исто тако нагласила је како љубав не познаје развод те како ће се они можда некад и срести и помирити, те су многи закључили да га она никада није пребољела.

(Блиц.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боб

29.09.2019 22:54

Стварно ми зао Моникице. Јадна она незна ста це од луксуза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Камењарка жабарска

30.09.2019 04:19

Кад је она спала на Кустурицу све је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оки Доки

30.09.2019 11:17

Ааа Владика Григорије.