У Дунаву нађено тијело мученог па убијеног мушкарца

Припадници МУП извукли су данас из Дунава тијело Роберта Ромића, мушкарца који је мучен и убијен прије неколико дана на Земунском кеју, сазнаје "Блиц".

Србија 27.09.2019 | 12:03
У Дунаву нађено тијело мученог па убијеног мушкарца
Како сазнајемо, након опсежне потраге пронађено је тијело мушкарца за чију су смрт осумњичена четири мушкарца, од којих су тројица јуче ухапшена.

Ромићево тијело пронађено је испод једног сплава, на око 30 метара од мјеста где је бачен у ријеку.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дјело тешко убиство ухапшени су М. М. (52), С. К. (37) и М. И. (26).

- Осумњичени се терете да су оштећеног, који је са њима дошао на Земунски кеј, скинули и везали за стуб, а потом му задали више удараца ногама и рукама по глави и тијелу, док га је осумњичени М. М. тукао металном шипком по ногама и рукама - наведено је у саопштењу МУП-а.

Када је оштећени пао у несвјест и престао да даје знаке живота, осумњичени су га, како се сумња, одвукли до воде и његово тијело бацили у Дунав на Земунском кеју.

Према незваничним информацијама, постоје индиције да је Ромић био жив када су га бацили у воду. Такође, сумња се да су се претходно над њим иживљавали скоро два сата, као и да је проблем настао око дјевојке.

Осумњичени М. М., С. К. и М. И. су уз кривичну пријаву приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар