Тренер Игокее у Београду наставља опоравак!

''Трифуновић је добро, налази љекарских прегледа су добри и опоравак иде очекиваном динамиком'', ријечи су тим-менаџера Игокее Синише Ковачевића.

Кошарка 25.09.2019 | 20:26
Тренер Игокее у Београду наставља опоравак!
Александар Трифуновић, тренер Игокее, који је доживио мождани удар прије десетак дана, пребачен је из Бањалуке и Универзитетско-клиничког центра Републике Српске у Београд, гдје ће тамошњи љекари наставити да прате његов опоравак, пише Глас Српске.

Трифуновић је мождани удар доживио у ноћи између 15. и 16. септембра. Према првим информацијама које су стизале, некадашњи тренер Црвене звезде, Каршијаке, Астане, Жалгириса, Лијетувос Ритаса, Спартака из Санкт Петербурга и Паниониоса, успио је да позове бившег играча ''игоса'' Вука Радивојевића и да му откључа врата стана, након чега је пребачен у болницу.

''Трифуновић је добро, налази љекарских прегледа су добри и опоравак иде очекиваном динамиком. Често се чујем с њим и сада је у Београду на додатним претрагама. О термину повратка не можемо ништа још да говоримо јер чекамо коначну ријеч струке односно љекара'', рекао је тим-менаџер клуба из Александровца Синиша Ковачевић за Глас Српске.

О датуму евентуалног повратка на клупу, како наводи овај лист, нико из клуба не жели да говори, већ се позивају на налазе љекара, који ће донијети посљедњу ријеч.

До повратка на клупу, екипу предводе Трифуновићеви помоћници Марко Бараћ и Жарко Милаковић.

Прву званичну утакмицу у новој сезони Игокеа ће одиграти 5. октобра, када дочекује екипу Партизана.

Подсјетимо, ''игоси'' ће од ове сезоне, од старта такмичења, учествовати и у Лиги Босне и Херцеговине у којој нису наступали у сезони иза нас.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар