Након сто је оптужила оца за силовање,он се убио

Јован Илић (63), власник пропалих гиганата “Елтим” и “Стаклопан” и отац пјевачице Дуње Илић, убио се.
 

Забава 25.09.2019 | 14:49
Након сто је оптужила оца за силовање,он се убио
Јован се на стравични корак одлучио само дан након што је његова кћерка Дуња покушала да се убије, а онда у укључењу уживо изнијела оптужбе да ју је отац злостављао кад је имала пет година.

– Упркос томе што су га, како је навео, погодиле ријечи његове кћерке, тврдећи да су неистините, истакао је да јој све прашта и да би волио да она дође на његову сахрану. Навео је такође да ју је волио. С друге стране, изричито је забранио сину Тијану и бившој жени Мирјани да присуствују његовој сахрани и замолио је да га брат кремира, те да је то његова посљедња жеља – испричао је извор близак истрази.

Ово је само дио Јовановог опроштајног писма, у којем се, између осталог, наводе и још неки разлози за његов поступак, преноси Курир.

– Вјерује се да су лоши односи унутар породице, финансијски фијаско и лоше психичко здравље у посљедње вријеме утицали на Јована Илића да сконча на овакав начин, мада ће полиција истражити читав случај до танчина – рекао је извор и додао да ће брат Јована Илића имати проблема у испуњавању посљедње жеље свога брата јер ће тешко добити дозволу за кремацију.



– Јован је истакао да је његова посљедња жеља да га брат кремира, али је такође забранио да син Тијан присуствује том чину. Брат без дозволе Илићеве дјеце, у овом случају, пјевачице Дуње и сина Тијана, неће моћи да испуни Илићеву жељу – каже извор.

У комшилуку Јована Илића скоро нико није ни знао, будући да се, како су рекли, ту недавно доселио. Комшије су у шоку да се нешто тако десило у њиховом мирном крају.

– Тај човјек је живио као подстанар у кући у којој се убио. Недавно је дошао. Нико га није познавао и ни са ким се из комшилука није дружио. Шокирала нас је вијест о трагедији – рекле су комшије у улици у којој се Илић убио, одбијајући да се фотографишу.

Дуња оца оптужила за силовање

Дуња Илић, само дан прије него што се њен отац убио, покушала је такође да одузме себи живот. Она је, срећом, била неуспјешна јер ју је момак пронашао у полусвјесном стању на поду стана, па алармирао полицију и хитну помоћ, који су је одвели на испирање желуца у болницу у Напуљу. Дуња се током покушаја самоубиства, након што је попила љекове, укључила уживо на Инстаграму.

У потресној исповијести она је истакла и да је злостављана од пете године и за то је директно оптужила оца.
 
(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

еxплорер

26.09.2019 18:44

Брацо и сестре ми смо већ сви полулуди и луди и ојадјени од оволике дозе негативизма и црнила!!! Ко финансира креирање матрикса који гуши и тјера сваку особу далеко одавдје???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манипулације с обадве стране

27.09.2019 19:08

Она да би избегла реци истину, да би добила медијски простор. Отац својом кремацијом кажњава целу породицу. Креација је срамота и против свих кодекса у религијама и друштвеном животу у Медитеранском појасу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плеоназам

02.10.2019 08:26

Глупи вјерник