Босић: Додику нису раније сметале коалиције са СДА

Делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић тврди да настојање предсједника СНСД Милорада Додика да представи себе и своју странку као једине легитимне представнике Срба и Српске немају везе са реалношћу.

Република Српска 25.09.2019 | 08:01
Босић: Додику нису раније сметале коалиције са СДА
– То пада у воду чињеницом да је управо Додик својевремено, када је био представник много мање странке, улазио у коалицију са СДА и хрватским партијама, а све са циљем да би избацио СДС из власти – казао је Босић за Српскаинфо. 

Он подсјећа да се то дешавало 1998, када је Додик имао само два посланика у парламенту Српске, а потом и 2002. у Савјету министара, када је имао једног или два посланика на нивоу БиХ.

– Управо Додик је поставио норму да је сасвим легитимно да мањинске странке из Српске праве коалиције са странкама из Федерације БиХ – истакао је Босић.

(Српскаинфо)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Бања )Лука

25.09.2019 06:04

ИСТИНА......

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

25.09.2019 09:04

100% тацно Босицу, никада нецу заборавити та догађања!!! Владавина мањине над вецином, протијеривање легално изабранога пресиједника РС из палате, заузимање полицијски станица, подијела РС на исток и запад, барикаде код Прњавора... И данас да такви дрзе предавања о легитимности, а досли крадјом гласова и изборним манипулацијама!!! Сутра постени избори да се одрзе у РС ,њега нигдије неби било, са ким год да прицам од људи који су јос остали овдије да зиве, сви су разоцарани, па се поставља питање ко је гласао за секту, ако сви прицају против данасње власти!!!

Name

Вјецити опозиционар

25.09.2019 06:10

Увијек кад је нека одлука против интереса обичног човјека, а за лични или партијски интерес додик је са сда у коалицији, а као против сда бацајући прашину у очи слијепцима и полуслијепцима неписменим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАДА

25.09.2019 06:15

Док су на политичкој сцени присутни искусни Босић,Шаровић,Мектић и млади и енергични Говедарица,Вукановић,Станивуковић,Тривић,Видић...има наде за промјене у РС.Само да нађу рјешење за спречавање изборне крађе грађани ће демократски одуват ове криминалце с власти.Стање у друштву је нијад горе.Све институције су заробљебе и све је обесмишљено и школство и здравство и полиција и правосуђе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

25.09.2019 07:41

Слажем се у потпуности, овдје су нам животи апсолутно обесмишљени. Сва оваква догађања, индиректно свирање у ратне трубе, поред свих криминалих радњи, згадило је свим нормалним људима ове просторе.

Name

Ре НАДА

25.09.2019 07:55

Ајмо кладимо се да сљедеће изборе узима опет Баја. Ево овако колико полиције сад и жадермррија има запослени колико у јавним државним установама итд све је то кадар СНСДа. Пута 3/4/5/9 уже шире породице који су партијски запошљени послушни и угоститељи и они имају запослене уцјењени радним мјестима под претњом загубе посла или обећања запошљавања још неког од родбине сви ће гласати за СНСДа плус шатор Мањача пиво плус 50 км још за сваки глас уцјена пензионерима за 100 КМ пензије и плус народ који од лажи е то је већином народ који се неслаже са политиком СНСДа иначе еми одлазио. И кад узмемо у обзир куповину папака а и даље назод одлази значи баји негиме побједа и то увјерљива. А кад се још узме у обзир без орални папци попут Чавића и други који ће одма пречи због фотеље нажалост СДС И ПДП СУ ТУ НЕМОЋНИ. ДАЈ БОЖЕ ДА ГРЕШИМ. БАЈА ЈЕ ДОШАО НА ТЕНКУ И СА СТРАНЦИМА И САМО ТАКО МОЖЕ ОТИЋИ НА УЛИЦИ И ДА ГА СТРАНЦИ СКЛОНЕ. А ДА ЋЕ ЗА СВАКИ СЛУЧАЈ ЋЕ ПОКРАСТИ И ИЗБОРЕ ТАКО ДА НЕК НАМ ЈЕ БОГ НАПОМОЧИ И БОГ ЈЕ ОД НАС ДИГАО РУКЕ КАД ВИДИ КО СМО И ШТА СМО И ШТА СЕ И ДОЗВОЉАВАМО ЈЕР АКО МИ НЕЧЕМО ДА ПОМОГНЕМО СЕБИ ПА ШТО БИ ОНДА НЕКО ДРУГИ А МИ ОЧИТО ТО НЕЧЕМО

Name

ре

25.09.2019 09:16

ре Нада. Теско ми признати али си у праву .јад смо и цемер од карактера,ко овце смо слицни а не људима .идемо за дзелатима .Истина ко це помоци ономе ко неце сам да себи помог,е.

Name

ре

25.09.2019 09:21

Не треба се надати вец бјезати вани у нормалне дрзаве где се мозе љепо зивјети и зарадити од рада јер бице сјаси курта да узјаси мурта. А сто се тице Додика то је један обицан сарлатан и лопов који је са својим пајтосима опљцакао све сто се опљацкати могло у РС и са то браби позивајуци се на националне интресе јер то му је посљедња линија одбране опљацканог од напаценог српског народа.Толико од мене

Name

Преузето

25.09.2019 06:47

Наравно, сви наведени разлози за формирање Жандармерије су ноторна лаж Режима; Да је стварни циљ заштита “уставног поретка и безбједности грађана од свих насртаја” онда би и прије постројавања били похапшени они који су постројавали, јер управо те индивидуе највише руше уставни поредак РС и угрожавају њену безбједност; Између осталог и формирањем полувојне формације, чији је стварни циљ заштита врха Режима, који је похарао РС по принципу “спржене земље”.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре преузето

26.09.2019 15:39

Зато што је У РС гора диктатура него у Сјеверној Кореји ха ја

Name

Еx

25.09.2019 07:04

Све је истина. Кад треба дизати цијене горива онда СНСДу не смета коалиција са СДА и ХДЗом. Око плијена се одлицно договарају. Багра....

ОДГОВОРИТЕ
Name

@@@

25.09.2019 07:08

Сурова истина! Али..овај народ оцито има селективну амнезију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

25.09.2019 08:49

Сјећам се времена, када су људи вољели психијатра Караџића до неке врсте болести. Притоме нису били у добрим односима са властитом дјецом, родитељима, родбином, а комшије су чак и мрзили. Глаедам данас ово исто, само је сада умјесто психијатра Караџића, у центру Додик, тако се врти круг. Ја нисам разумио концептуалну умјетницу Марину Абрамовић, тако бјеше се зове, која сједи и гледа у Магарца сатима, и опет. Овом народу, без властитог ума, само се смјењују Магарци, гласачи су упорни, а магарац је на тржишту далеко скупљи од гласача, ових Магараца. Поздрав добрим људима, продрмај свој ум, живот је кратак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

25.09.2019 09:16

Е мој Босичу а ти као да не знаш па они никад нису ни изашли из коалиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

25.09.2019 11:01

Додиг је Криминалац,олос и како да мисли о народу,са сиптарима сарадјује, кељмендијем,а Вуциц мирно посматра како Срби исељавају се из РС, сколе празне села пуста,

Name

Искрено

25.09.2019 12:31

На сву срецу, па постоје нормални људи (политицари) да се овај пакао претвори у добро мјесто за зивот градјана.

ОДГОВОРИТЕ