Мило Ђукановић плаћао и српске пјесме на свадби

Вјенчање Блажа Ђукановића и Милене Поповић из Зете у Црној Гори у недељу је било главна тема разговора у Црној Гори. Како и не би, кад се на свадбу сина предсједника Црне Горе Мила Ђукановића, у Милочерском парку, на Светом Стефану, сјатио тамошњи џет-сет, али и онај из региона.

Забава 23.09.2019 | 12:30
Мило Ђукановић плаћао и српске пјесме на свадби
По старом црногорском обичају, подједнако са младожењине, али и младине стране, били су бројни гости из политичког, јавног и спортског живота Црне Горе, па свита бизнисмена, а уочени су и службени аутомобили Амбасаде Азербејџана и руске амбасаде у Подгорици.
 
Да свадбари буду у добром расположењу, потрудили су се музичари и пјевачи из Србије и региона. Ацо Пејовић је, како се прича, позван по жељи Милове супруге и Блажове мајке Лидије, пјевала је и снаха Лепе Брене, Александра Пријовић, па Халид Муслимовић, Хајрудин Варешановић, и још неколико естрадних звијезда, које су дошле и у својству гостију.

Сви пјевачи уговорима су се обавезали да не говоре о детаљима свечаности, баш као и особље "Аман ризорта". 

- Неки од пјевача жељели су да бесплатно наступају на свадби, јер су у пријатељским односима са породицом Ђукановић, али Мило није желео о томе ни да разговара. Сви су уредно плаћени - каже, за "Новости", човјек упућен у детаље свадбе деценије, не желећи да прича о музичком репертоару и младенцима, који су први плес одиграли из песму Харија Варешановића. 

- Било је и наших и њихових пјесама - каже шеретски један гост са свадбе, признајући да је цијели догађај био прави спектакл, приређен са доста умјетности и укуса, без имало кичераја. 

- Да ускоро постанеш ђед - била је најчешћа жеља гостију упућена Милу Ђукановићу, који је, према нашем извору, цијеле вечери са супругом Лидијом био изванредно расположен.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Оља

23.09.2019 11:54

ДЗет сет?! Пјеваљка Пријовиц, Халид Муслимовиц ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

23.09.2019 12:20

чуј глупости,плаћао и српске пјесме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леон

23.09.2019 14:43

И он је србин, ако није онда је марсовац

ОДГОВОРИТЕ
Name

тигар

24.09.2019 23:01

Браво Мило Србине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

25.09.2019 18:37

Мило је Југословен био и остао. Штета што тога није достојан

ОДГОВОРИТЕ