На њемачкој цести изгорио аутобус из ХР

У понедјељак у 1 сат ујутро, у потпуности је изгорио аутобус ровињског пријевозника Чрња тоурс, док де кретао између чворова Пфорзхеим-Норд и Пфорзхеим-Wест на аутоцести А8, преноси њемачки лист Неуесте Нацхрицхтен.

Свијет 23.09.2019 | 12:15
На њемачкој цести изгорио аутобус из ХР
Возач аутобуса је у вожњи примијетио дим из моторног простора, стао, и тада су двије особе посаде и шест путника успјели напустити аутобус на вријеме, објавила је њемачка полиција у саопштењу за јавност. Нико није повријеђен, а као узрок пожара претпоставља се технички квар. Аутобус хрватске путничке фирме био је на редовном путовању од Мüнцхена до Карлсрухеа, пише 24сата.хр.

Према полицији, штета се још не може тачно утврдити. Путнике и два возача збринула је служба хитне помоћи те су раним јутарњим сатима могли наставити пут замјенским аутобусом.

Власник Игор Чрња потврдио је за 24сата информацију и надодао како је аутобус био стар свега три године, те како је пожар букнуо у простору мотора. У аутобусу се тада налазило шесторо путника који су сви спашени скупа с пртљагом, а полиција је реагирала у рекордном року.

Према ономе што му је рекао возач, када су стали, покушали су ватрогасним апаратима обуздати ширење пламена, но све је било узалуд. Полиција их све удаљила према једној кући, а аутобус у потпуности изгорио. Сва истрага сада је у рукама њемачке полиције, казао је укратко власник Чрња.

(Херцеговина.инфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дарwилл

23.09.2019 11:09

Мало, мало, па изгорио аутобус из Србије, БиХ, ево сад' из Хрватске. Све кршеви од возила. Када сте прочитали да је изгорио аутобус из Њемачке, Аустрије, Швајцарске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дарwилл

23.09.2019 13:38

Тек се разрадили...