Промоција младих талентованих људи у Бијељини

Талентовани средњошколци и други успјешни млади људи представили су вечерас у Бијељини начин на који развијају своје таленте и стварају успјехе. Ово је друга по реду манифестација “Неки од најбољих” и представља промоцију квалитета и вјештина генерација које су будућност Републике Српске.

Република Српска 20.09.2019 | 22:08
Промоција младих талентованих  људи у Бијељини
Свирају, пишу, освајају признања својим знањем. Они су успјешни спортисти, будући научници, натпросјечни умјетници. Бијељина је пуна талената који су се вечерас представили својим суграђанима. Један од њих је и Брано Хаџи-Стевић, први студент Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву који је у индексу имао све десетке.

"Имам пословних понуда, задовољан сам, јер неко препознаје мој рад, али моја навећа жеља је да радим на факултету као асистент и надам се да ће у наредном периоду то и да се оствари", каже овај успјешни младић.

Студенту генерације на Факултету пословне економије у Бијељини Кристини Копривици жеља се остварила - постала је дио тима Градске управе.

"С обзиром на то да данас праве вриједности нису на цијени - ово је јако лијеп гест и начин да се оно што је лијепо и што треба да се његује представи друштву у што бољем свјетлу", каже Кристина.

На манифестацији “Неки од најбољих” представило се 13 талентованих омладинаца.

Из Градске управе поручују да на овакав начин желе да задрже оне и који би својим знањем, талентом и вјештинама могли да допринесу развоју и напретку Бијељине.

“И да се изборимо да се коначно оснује Центар за талентовану дјецу, фондови, да сутра, кад крену на такмичење, на путовање, да им мипомогнемо, а не да родитељи буду ти који су први финансијери", каже шеф Одјељења за друштвене дјелатности у Бијељини Љубица Млађеновић.

Ово је друга по реду манифестација “Неки од најбољих”, са које је послата јасна порука - таленат се ствара и развија великим радом и трудом.



БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хм

20.09.2019 22:08

Режултати, сељачине....... резултате дајте, у привреди, да вас ту ценимо и промовишемо,...,... само се гурају кретени који би политику и леб без мотике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан1

21.09.2019 17:17

"Бијељино, најмилији граде - у Теби ме многи раде..."

ОДГОВОРИТЕ