Ево што се она стално свађа са Филипом

Певачица истиче да због сина Александра стално трчи кући, те да су јој мама и свекрва највећа подршка. Она каже да се Филип показао као најбољи тата на свету и да не брине када малишана остави са њим.

Забава 20.09.2019 | 11:49
Ево што се она стално свађа са Филипом
Од када је постала мајка, атрактивна певачицаАлександра Пријовић има мање сна, али све то падне у воду када узме наследника Александра у наручје. Она успешно балансира између приватног и пословног живота, тако да не трпи ниједан од њих.

- Не спавам више дуго као пре. Сада се само пробудим и гледам где је Александар. Све време проводим с њим. Када морам да одем негде, све завршим у што краћем временском року и брзо се враћам кући - каже Александра Пријовић.

Ову шармантну певачицу затекли смо на једном градском дешавању, а друштво јој је правио кум Ацо Пејовић.


- Филип је остао с Александром, а с њима је и Филипова мама Зорица. Сина могу да оставим са Филипом јер је он најбољи тата на свету. Не морам да бринем да ли ће све бити како треба - наглашава певачица, која каже да се поред каријере и улоге мајке труди да буде и добра супруга. Ипак, као и у сваком браку, признаје да између ње и Филипа постоје несугласице: 

- То су неке ситнице. Када сам била на посебном режиму исхране, Филипу је било најслађе да донесе храну коју волим у кревет и да пустимо филм. И наравно да ме то изнервира. Замолим га да сиђе доле да једе, а он неће. Дође до ситне расправе, али ништа озбиљно. Онда ја прећутим и идемо даље, шта да се ради. Он поједе, ја издржим и као да се ништа није десило.



Према њеним речима, обоје су романтични, па једно друго често знају да изненаде неким гестом.

- Романтични смо, но како имамо пуно обавеза, у последње време не стижемо да се на тај начин посветимо једно другом. Отићи ћемо на неку лепу вечеру кад уграбимо времена - каже Александра, која каже да у њеној породици не важи флоскула да се свекрва и снајка мрзе. Она Филипову мајку Зорицу изузетно цени, а мисли да је то и узајамно.

- Зорицу зовем сваки дан. Долази да буде с Александром. Имамо леп однос. Она је дивна жена према мени - наглашава певачица, која све своје тајне дели и са својом мајком Борком.

- Шта год да ми се дешава у животу, прво позовем маму. Мајка је мој најбољи пријатељ - каже Александра, која додаје да је подржава и Филипова мајка Зорица Накић.

Боба је посебан човек

Александра никада није крила да одличан однос годинама гаји са Лепом Бреном, маћехом њеног супруга Филипа, али и његовом браћом Стефаном и Виктором. Свекар Боба Живојиновић има посебно место у њеном срцу, а и он је често истицао да је она његова мезимица.

- Бобу неизмерно волим, и то од првог дана. Он је посебан човек - каже певачица.



(Курир/Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Марко

20.09.2019 17:21

Не знам их лично и нисам много чуо о њима али та слика на којој она њега држи за руку говори много. Бренин син ми са те слике дјелује као фин момак али размажен и смотан, а она га држи у џепу и води главну ријеч.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немам

20.09.2019 18:10

ниста против ове зене али ово је мало превисе има и других којима боба и брена нису ниста па засто њих некад неко не убаци овако слуцајно ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахха

20.09.2019 18:56

Да тај Боба мало не боба Александру, а? хахах болесне су те много богате породице (у новцаном смислу)... погледајте насу династију из Лактаса само..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

22.09.2019 12:59

Као да је некога брига засто се свадјају.Ста би друго радили од досаде.

Name

ММ

22.09.2019 13:55

Јесте покварени