Доктори су били у шоку када се болест вратила

Нада Обрић поново се суочила са опаком болешћу. Први сусрет са карциномом Нада је имала 1999. године, а у емотивној исповести певачица истиче да су и лекари остали шокирани када јој се ова болест вратила.

Забава 19.09.2019 | 10:12
Доктори су били у шоку када се болест вратила
"Требало је у понедељак да идем на прву терапију, међутим остало је за следећи понедељак, јер након операције треба да прође месец дана. Све се дешава у следећи понедељак и мало сам нервозна, искрено, због тога. Ова терапија ми је уместо зрачења, то је сада неки нови метод, па ћемо да видимо шта ће да буде, а биће све у најбољем реду, шта да радим. На време је откривено, што је најбитније. Све је одстрањено, надамо се. Била сам у добрим лекарским рукама, сви су према мени били дивни. То је јако важно, да је на време. И лекар и ја смо мислили да је све бенигно, сто посто смо били убеђени, јер је било мало. Лекар је био у шоку, он не може да верује да се мени то дешава три пута, на три различита места. Он каже да је то толико ретко, да не памти", рекла је певачица.

У наставку разговора певачица је рекла како због свог здравственог стања не жели да оптерећује своје најдраже који су нон-стоп уз њу. Нада говори како не дозвољава себи да клоне духом и да сваки дан максимално користи за уживање.

 "У сваком треутку сам оптимистична. Наравно, ухвати вас моменат, жив сам човек. Али, одмах устанем, урадим нешто да се деси како би прекинуло да размишљам о томе. Не дам људима да са мном о томе причају и полемишу. Имам и ја моменте, али се нормално понашам, живим. Имала бих милион разлога да сада легнем у кревет и кукам, али шта добијам тиме? Правим деци пакао! Са друге стране, самој себи одузимам од живота. Сваки дан је велики! Борим се да уживам у сваком могућем дану! Тако живим и не дам деци и пријатељима да су депресивни и гледају само црно! Плакања нема, јер ништа тиме не добијам. Могу сваки дан да плачем, и шта ћу добити? Ништа! Биће онако како ће бити. Боли, не боли, ништа мимо света ја нисам. Има увек горе од горег", закључила је певачица.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Д

19.09.2019 08:31

Држи се краљице,са божијом помоћу све ће бити уреду ,само храбро

ОДГОВОРИТЕ
Name

XX

19.09.2019 10:19

Жена је невјероватно храбра ,свака јој част

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

22.09.2019 13:56

Надо лавице,побиједицес ти и овај пут уз Бозију помоц