Убиство у СА: Мостарац убио припадницу ГП БиХ

Како је објавио Дневни аваз, ријеч је о убиству, а жртва је припадница Граничне полиције БиХ Ирма Форић коју је убио Сенад Басарић, родом из Мостара.

Босна и Херцеговина 18.09.2019 | 20:51
Убиство у СА: Мостарац убио припадницу ГП БиХ
Беживотно тијело женске особе средњих година пронађено је у сриједу у послијеподневним сатима у стану у сарајевском насељу Добриња, потврђено је Фени у МУП-у Кантона Сарајево. 

Потпарол МУП-а КС Мирза Хаџиабдић рекао је да је Полицијска станица Добриња у сриједу у 16:20 сати обавијештена о томе те да су радници Завода за хитну медицинску помоћ у 16:40 сати констатовали смрт женске особе. 

Истакнуо је да се мртвозорник није могао изјаснити о узроку смрти, односно речено је да је смрт наступила под сумњивим околностима, о чему је упознат дежурни тужилац Тужилаштва КС који води истрагу. 

Потпарол Тужилаштва ЖС Азра Бавчић изјавила је за Фену да је истрага у току те да ће након што буде окончана бити познато под којим околностима је наступила смрт. Како је објавио Дневни аваз, ријеч је о убиствуу, а жртва је припадница Граничне полиције БиХ.

Ирма Форић коју је убио Сенад Басарић, родом из Мостара, који има држављанство БиХ и Њемачке. Клиx.ба пак наводи да је Басарић невјенчани супруг убијене Ирме.

Басарић је у бјекству те се неслужбено сазнаје да је већ напустио Босну и Херцеговину те да је за њим расписана потјерница. Аваз тврди да је Басарић разведен и отац двоје дјеце те да је несретну Ирму Форић у стану наводно пронашла њезина кћерка.

(Бљесакинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар