У Америци српски ратник избоден на смрт

Саша Перкић (38), бивши амерички ММА борац, познат под надимком Српски ратник преминуо је након рањавања ножем у САД, гдје је живио и радио. Игром судбине, Перкић се прославио 2017, када је преживио напад лопова који су хтјели да му отму кола и десет пута га уболи ножем, али је он успио да их испребија и спријечи крађу.

Република Српска 18.09.2019 | 13:32
У Америци српски ратник избоден на смрт
Бивша ММА звијезда српски ратник избоден насмрт", извјестио је портал Амаркетњуз преносећи потресне објаве којим су се Перкићеви многобројни пријатељи опростили од њега на друштвеним мрежама. Почаст су му одале и бивше колеге из ММА.

Био си велики борац и још бољи човек. Један од најтврђих момака са којим сам икада имао задовољство делити ринг. Почивај у миру - написао је Данијел Соко.

Информација о његовој смрти, ипак, нема много. Преминуо је након недавног инцидента у којем је избоден, објавио је сајт 360НГ. Уз трагичну вијест пренијели су подсјећање Перкићеве пријатељице на догађај из јануара 2017, када је пребио лопове који су покушали да му отму кола и изболи га ножем, па је полиција ДНК крадљиваца, који су побјегли главом без обзира, морала да узима са Перкићевих песница.

"И даље сам жив! Што ме не убије, ојача ме. Идем кући да видим своју дјецу", пренио је канал Фокс 6 Перкићеве ријечи након тог инцидента који се догодио 18. јануара 2017. године.

Много година је пазио на све нас, а сада ће нас пазити са бољег места. Био је један од ријетких часних људи, невјероватан отац кога су многи вољели и поштовали. Његов смисао за хумор и осмијех заиста ће недостајати - објавио је на својој интернет страници Џо-кетс паб у Милвокоју, гдје је Перкић радио као обезјбеђење.

Перкић им је тада испричао да је кренуо кући када га је један аутомобил у којем су се налазила двојица црнаца ударио отпозади. Изашао је да види шта се десило, а један од путника истрчао је и покушао да му украде возило. Када је схватио шта се дешава, одмах је скочио на нападача.

“Ухватио сам га за рамена и оборио на земљу, попео се преко њега и почео да га ударам. Тада сам осјетио бол у десном рамену и знао сам да сам убоден”, причао је Перкић.

Други лопов га је убо чак десет пута прије него што је овај Србин успио да га саплете. Нападачи су потом сјели у возило и побјегли. Испоставило се да је Перкића спасао његов дебео капут, који је ублажио ударце ножем.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Црни

18.09.2019 12:33

Лака ти земља и вјецнаја памјат Србине Брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Принцип

18.09.2019 15:59

лака ти црна земља,јуначе српски,бог душу,да ти прости,живио си у духу косовских јунака,такав ћеш и остати у нашим срцима,жао ми само,што почиваш у тој,сатанској земљи која не заслужује,такве јунаке!почивај у миру,брате

ОДГОВОРИТЕ