У Котор Вароши ухапшене двије особе због дроге

Полиција у Котор-Вароши ухапсила је двије особе те одузела одређену количину марихуане.

Република Српска 17.09.2019 | 16:27
У Котор Вароши ухапшене двије особе због дроге
Незванично, слободе су лишени Анкас Кајкут и Анто Шипура, обојица из Котор-Вароша.

Ухапшени су због сумње да су извршили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

На основу наредбе надлежног суда, у Котор-Вароши, извршен је претрес на двије локације, а код А.К. је пронађено и одузето више паковања зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану упаковану у ПВЦ фолије, више таблета, као и други предмети и средства намијењени за неовлаштену производњу и промет опојних дрога, саопћено из Полицијске управе Бањ Лука.

О наведеним околностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се у редовној процедури достави извјештај против осумњичених.

Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука настављају с предузимањем активности усмјерених на сузбијање и расвјетљавање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога и недозвољеног узгоја биљака из којих се прерадом може добити опојна дрога.

(Вијести.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јбг

17.09.2019 17:29

Е мој Анкасе, ко би рекао да цес и ти кренути тим стопама?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

17.09.2019 23:11

Конопља није "опојна дрога"! Алкохол је опојна дрога, и то најопаснија, а легалан! Који апсурд! Али, коме то говорити, кад им је фармако-мафија наредила да лијек за све прогласе "опојном дрогом", док нам алкохол свакодневно односи по неколико живота и уништава по неколико породица?!

ОДГОВОРИТЕ