Илићу полили кућу бензином, хтјели да је запале

Чуо сам га како виче "Ало, шта радите то, бре?! Што поливате човјеку кућу бензином?!" Кад су га чули, сва тројица су се успаничила и резбјежала", рекао је комшија.

Србија 16.09.2019 | 22:23
Илићу полили кућу бензином, хтјели да је запале
Мирославу Илићу наводно су покушали да запале кућу у Мрчајевцима, а све је видио његов комшија у селу.

Како каже комшија, тројица момака су носила канистере са бензином и упаљаче.

" Видио сам да поливају око куће бензином. Не знам што су то радили и шта им је Мирослав крив, али сам сигуран да су хтјели све да спале. Срећом, све је видио још један комшија и излетио напоље. Чуо сам га како виче "Ало, шта радите то, бре?! Што поливате човјеку кућу бензином?!" Кад су га чули, сва тројица су се успаничила и резбјежала",  рекао је комшија.

" Избјегнут је пожар, али да се све то десило мало касније када сви спавамо, све би изгорјело. Сварно не знам ко би Мирославу хтио да науди, и то овде у селу. Сва срећа да он са породицом тада није био овде, него су били у Београду. Он је са свима добар, сви га цијене и поштују, сигурно нико из села нема с тим везе. Могуће да су неки хулигани и вандали и да није ништа лично, него тако праве глупости. У сваком случају, избјегнут је пожар што је најважније", завршава комшија причу за "Скандал".

(Слободнабосна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Никола

16.09.2019 22:35

Наплата Дугова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незнам

17.09.2019 10:48

бозе оцувај нас заједно

ОДГОВОРИТЕ