ЛЕ: У Хумској ће бити 20 000 клинаца!

"Не би требало да зачуди ако у Хумској буде било 20. 000 малишана!" Утакмици првог кола Лиге Европе између Партизана и АЗ Алкмара у Београду би могло да присуствује 20. 000 деце, пишу Вечерње новости.

Фудбал 17.09.2019 | 18:27
ЛЕ: У Хумској ће бити 20 000 клинаца!
Београдски клуб ће због казне УЕФА на старту европског такмичења моћи да бодре само навијачи млађи од 14 година.

"Интересовање школа фудбала је огромно и увелико превазилази границе наше земље. Када кажем да нам се јављају људи из Македоније, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Српске биће јасно у којој мери ће наш клуб у четвртак имати подршку деце старости до 14 година. Сутраје последњи дан за пријаве свих заинтересованих школа фудбала путем мејла црнобели@партизан.рс и путем телефона 011/3693-816", каже директор маркетинга клуба из Хумске Предраг Вујовић.

Према досадашњим пријавама не постоји ни најмања дилема око тога да ли ће Холанђане дочекати више деце узраста до 14 година него што је то био случај пре безмало месец дана у мечу против Молдеа.

"Оно што је јасно и пре завршетка пријема пријава свих заинтересованих школа је да ће Партизан имати много већу подршку него што је то био случај у плеј-офу Лиге Европе против Молдеа. То је био леп тест за све нас у клубу, сада очекујемо да све буде на још бољем нивоу и лепше. Према досадашњем интересовању никога не би требало да зачуди уколико се у Хумској у четвртак увече нађе 20.000 малишана", додаје Вујовић.

Организација утакмице са аспекта посете се значајно разликује у односу на "редовне процедуре".

"Обратили смо се министарству просвете и градским властима за искуствену и институционалну помоћ. Преко града је регулисан превоз за децу из београдских општина остало је још да се све прецизира око превоза малишана из унутрашњости. Обезбеђено је освежење за сву децу као и мала изненађења у виду заставица и детаља планиране кореографије. За малишане из унутрашњости ће бити отворена западна и северна трибина, док ће се на истоку наћи деца из Београда. Уколико буде било потребе отворићемо и јужну трибину", закључио је Вујовић уз напомену да ће Алкмар имати подршку око 70 својих присталица.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

црис

17.09.2019 18:53

браво,ако изгубе горе ће се пред малишанима избламирати

ОДГОВОРИТЕ