Ко ће да лови Перишића? Гобељић фаворит, али...

Владан Милојевић ће коначну одлуку донети након тренинга на Алијанц арени. . .

Фудбал 17.09.2019 | 16:52
Ко ће да лови Перишића? Гобељић фаворит, али...
Црвена звезда је синоћ одрадила последњи тренинг пред данашњи долазак у Минхен, а једина енигма када је стастављање тима меч са Бајерном стоји изнад имена Марка Гобељића. Поуздани десни бек српског шампиона због повреде је пропустио мечеве са Португалијом и Луксембургом, као и првенствени меч са Инђијом, па остаје да се види да ли ће се наћи у тиму који ће истрчати на Алијанц арену.

Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, Гобељић је у овом тренутку на неких 80 посто спремности, па би коначна одлука о његовом наступу могла да буде донета након вечерашњег тренинга на стадиону Бајерна. Оно што би могло да радује присталице српског шампиона, јесте чињеница да је репрезентативац Србије синоћ одрадио тренинг заједно са остатком екипе.

У случају да Гобељић ипак не буде могао да заигра у Минхену, на његовом месту ће се наћи Милош Дегенек, док ће на штоперско место хладнокрвни Радован Панков.

Марко Гобељић је имао важну улогу у Звездиним успесима овг лета, а посебно у двомечима са Копенхагеном и Јанг Бојсом, када је одлично одрадио посао и зарадио позив селектора Љубише Тумбаковића.

Ко год буде заиграо на десном боку црвено-белих имаће задатак да заустави хрватског репрезнтативца Ивана Перишића. Брзоноги везиста у досадашњем току сезоне одиграо је два меча за Бајерн и забележио гол и асистенцију. За викенд је био на клупи у дербију против Лајпцига, али је најављен у стартној постави Бавараца против екипе Владана Милојевића.

Утакмица између Бајерна и Црвене звезде игра се у среду од 21 час.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар