Лукаку опет на удару расиста!

И то ТВ аналитичара! Белгијски нападач Ромелу Лукаку доживио нове расистичке увреде у Италији, и то од стручног консултанта на телевизији!

Фудбал 17.09.2019 | 14:58
Лукаку опет на удару расиста!
Италијанска телевизија “ТопЦалцио24” огласила се након расистичких коментара које је фудбалски аналитичар Лућано Пасирани протеклог викенда упутио на рачун Интеровог нападача Ромелуа Лукакуа током гостовања у једној од њихових спортских емисија.

Белгијски репрезентативац тако се већ други пут од доласка у Италију нашао на мети расистичких увреда.

Прије двије седмице, када је Интер играо у гостима против Каљарија, навијачи домаћег тима расистички су вријеђали Лукакуа што је изазвало различите реакције у Италији.

Лукаку се поново нашао на мети расиста послије утакмице против Удинезеа.

Срамотан коментар дао је италијански фудбалски аналитичар Лућано Пасирани који је оправдао расистички испад навијача Каљарија рекавши да је то једини начин да се Лукаку заустави.

"Ако идете један на један против њега, убиће вас. Једини начин да га зауставите јесте да му баците десет банана да их поједе", рекао је Пасирани.

Директор програма италијанске телевизије Фабио Равецани изјавио је да Пасирани, упркос извињењу које је упутио, више неће бити њихов гост.

"Господин Пасирани има 80 година и употријебио је метафору која је на крају испала расистичка. Мислим да је то био моментални изостанак присебности. Не могу толерисати било какве грешке, чак ни моменталне", поручио је Равецани.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар