Времешни Љупко, погрешан број телефона и...

. . . гаф због којег се смеје цела Бугарска! Невероватна прича из комшилука. . .

Фудбал 17.09.2019 | 11:10
Времешни Љупко, погрешан број телефона и...
Вест дана стиже нам из комшилука, прецизније из Бугарске, а главни јунак је наш прослављени тренер Љупко Петровић (72). Времешни стручњак на клупи ЦСКА из Софије извео је несвакидашњи перформас због којег му се данас смеје цео комшилук.

Искусни фудбалски вук који је за викенд био суспендован и није могао да води тим против Ботева из Пловдива, седео је на трибинама и покушао да проследи инструкције преко мобилног телефона. Међутим, окренуо је погрешан број и уместо помоћног тренера на клупи добио новинара који је наравно овај поклон с радошћу дочекао.

Љупку је засметало то што је помоћник на терен послао везисту Тијага Родргиеза па је од новинара затражио објашњење за измену. Овај је одмах супстио слушалицу Петровићу, али Србин је био упоран па га је још једном позвао и тек онда схватио да прича с новинаром уместо са асистентом.

На сву муку, легендарног тренера Црвене звезде и свропског шампиона из Барија очекује и новчана казна од 1.000 евра због кршења прописа пошто му је изричито забрањено да током суспензије комуницира са стручним штабом. Једина утеха: ЦСКА је добио Ботев са 1:0, а Љупко постао звезда дана.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар