А шта каже Обрадовић о селекторском мјесту?

Обрадовић одговорио на спекулације о преузимању репрезентације.  Српски кошаркашки тренер Саша Обрадовић рекао је да није добио позив на место селектора репрезентације Србије.

Кошарка 16.09.2019 | 20:59
А шта каже Обрадовић о селекторском мјесту?
Обрадовић је, према наводима "Спортског журнала", главни кандидат за место селектора "орлова" после одлазска Александра Ђорђевића и компликација око ангажмана Игора Кокошкова.

Обрадовић каже да је информације о својој будућности добио из медија.

"И ја све читам из новина, са портала… Конкретан позив нисам добио. Вероватно је потребна процедура, постоје кандидати за то место под један, два, три… Верујем да сви српски кошаркашки тренери имају жељу да воде наш национални тим. Никад нисам крио, то је и мој сан. Али, прво је потребно анализирати Мундобаскет, рећи какав је програм и циљ за наредни период, па тек потом одредити селектора", рекао је Обрадовић за "Моззарт спорт".

Уколико добије позив тренер Монака ће морати да поприча са челницима клуба око тога да ли би могао да се посвети и репрезентативним односима.

"Ту причу нисам отворио јер још немам конкретан повод за тако нешто. Морам да знам где сам, неко други треба да повуче први потез, не могу напамет да причам", додаје Обрадовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар