Иза кулиса Грдане

Прошло је пет година од Дизнијевог хита о злој вештици, играном римејку бајке о „Успаваној лепотици“. У припреми је и наставак приче, под насловом „Господарица зла 2“. Дизни је своје фанове обрадовао информацијом да се за пар недеља очекује премијера поменутон наставка.

Занимљивости 16.09.2019 | 15:31
Иза кулиса Грдане
Дизни је пре пар месеци објавио први трејлер за филм Грдана: Господарица зла, који је наставак филма Грдана: Зла вила, из 2014. године, где смо видели причу о „Успаваној лепотици“, принцези Аурори, из угла „зликовца“.

Анџелина Џоли је поново Грдана у другом делу Дизнијеве бајке. На службеном инстаграм профилу, објављени су снимци са снимања филма у коме главну улогу игра Анђелина Џоли.


У објављено видео, популарна 44-годишњакиња седи док тим стручњака ради на фризури и маски за улогу.

Пошто глумица стави вештачке зубе, сочива и црвени руж, улога зле жене поново се рађа. Оно што је новост, према писању америчких медија, је да ће у овом наставку филма, Анђелина добити и супарницу, коју ће играти њена колегиница Мишел Фајфер.

РТС
фото:интернет

 

 

У првом делу филма испричана је неиспричана прича о главној негативки Дизнијевог цртаћа „Успавана лепотица“ из 1959. године.

Бајка која је свима добро позната испричана је из перспективе моћне чаробнице Мелефицент.

"Малефицент: Мистресс оф Евил" , режирао је Јоаким Ронинг, а филм ће премијерно бити приказан 18. октобра.
 

Коментари / 0

Оставите коментар