Попадија открила ко цинкари попове и владику

Пензионисани свештеник из Шапца, који је службовао пре тога у Лозници и Белој Цркви, код Крупња, откивен је, жељом његове супруге, попадије, да пише, на све стране, разне дописе, пуне лажи и измишљотина, против дела свештеника и епископа шабачког Лаврентија.

Србија 16.09.2019 | 14:41
Попадија открила ко цинкари попове и владику
Како сазнајемо, средином прошле седмице, попадија је на једном од спремљених писама за слање видела је његовом руком, дискретно, записан број телефона, који јој је добро познат, јер се на њега „одазива“ жена за коју попадија, али и црквена јавност знају, да је са њом у љубавној вези.

Попадија, која важи за смирену и честиту жену, својевремено је проти опростила превару, али више од страха за егостенцију да не би био расчињен.

Схватајући да је прота, и даље, у вези, љутито је отворила сва писма и, одмах, обавестила све оне које блати њен муж, анонимно.

Оптуживао је младе колеге из Лознице, одакле је истеран из цркве, због крађе пара са целивајућих икона, што су забележиле камере, да наводно у старој цркви дају хонораре на руке, али и тако да прималац и не потпише да их је примио, наводећи, тобоже, исплату једном академику и уметнику родом из Лознице.

Оптужио их је да им је црква у Воћњаку, наводно, „Скадар на Бојани“, да неки од њих службују разведени или на други начих „отцепљени“ од породице, као и за тобожњу крађу новца од окапина од свећа…

Свештеници, посебно они који су сматрали проту за пријатеља, остали су шокирани, нарочито они који му никад нису пребацивали ни сарадњу са Брозовом тајном полицијом, браколомства у парохији, крађу пара са икона...

Попадија је пронашла и коме шаље мејлове оптужујући колеге, где је једна од „станица“ била чак и Канада, где је одлазио и био гост њеног рођака, а да није знала да јој је изабраник, не само неверан у браку, већ и цинкара колега.

(БН/В.М.)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Аустрија

16.09.2019 13:43

Е Срби на све ста сте спремни,па и Православље да издате,за мало пара,ста тек раде Владике,и треба да нас БОГ искоријени, ДОДИК води Србе ,оне непостене, а није хтио ставити руку на ЈЕВАНДЈЕЉЕ,при заклетви,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

16.09.2019 14:58

Ово само има код нас. Можеш сваки дан да напишеш овакву и сличну вијест и узнемириш јавност, а да не споменеш ни једно име и презиме. Значи ужас можеш да измишљаш ако хоћеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

16.09.2019 19:42

Треба да вас је срамота. Оставите честитке људе. Он је један од 5 најбољих. Тај који се представио као попадија јесте зло шизофтеничарско. Сметају им бољи нажалост и ако су у пензији.

Name

Мистер Шоик

16.09.2019 19:49

Није мпгућо.Па људи јели пво могућо.Помози боже.Укаљаше поштене свештенике као шзо је Глигорије винар херцеговачки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Шоик

16.09.2019 19:49

Није мпгућо.Па људи јели пво могућо.Помози боже.Укаљаше поштене свештенике као шзо је Глигорије винар херцеговачки.

ОДГОВОРИТЕ