"Синиша Михајловић је бјеснио на полувремену!"

Фантастичним преокретом у Бреши, Болоња је надокнадила 3:1 на полувремену и стигла до побједе резултатом 3:4 у трећем колу Серије А.

Фудбал 16.09.2019 | 11:48
"Синиша Михајловић је бјеснио на полувремену!"
Стријелац и асистент на стадиону "Марио Ригамонти" код побједносног гола Рикарда Орсолинија, Аргентинац Родриго Паласио открио је италијанским медијима да је за повратак и преокрет у наставку утакмице најзаслужнији био тренер Синиша Михајловић.

Иако је остао у Болоњи гдје је примао другу дозу хемотерапије у бици са леукемијом, српски стручњак је на полувремену директно контактирао своје играче.

"Михајловић је био бијесан на полувремену што нас је подигло, па смо тај менталитет искористили кад смо се вратили на терен. Захваљујући његовом менталитету, ми играмо овако", рекао је Паласио.

Према његовим ријечима, допринос преокрету дало је и искључење Данијелеа Десена због симулирања при резултату 3:1.

"Несумњиво да је било лакше против 10 играча. Црвени картон је био пресудан у току утакмице иако смо већ истрчали с великом одлучношћу, глађу и снажним менталитетом".

Ово је иначе био први меч ове сезоне без Михајловића на клупи Болоње, која је и даље непоражена са седам освојених бодова из три утакмице.

"Хтјели смо свих девет бодова", подвукао је аргентински нападач.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар