Нови снимак туче: Избоден зет Наташе Беквалац

Дамир Михајловић (37) из Новог Сада претучен је и избоден у петак око 13 сати оштрим предметом испред једног кафића у Улици Мише Димитријевића у Новом Саду.

Србија 15.09.2019 | 16:53
Нови снимак туче: Избоден зет Наташе Беквалац
Захваљујући сигурносним камерама, забиљежен је напад, али и моменти који су му претходили, па се тако види како Михајловић, који је иначе зет пјевачице Наташе Беквалац, сједио је са пријатељем у кафићу.

Ускоро су се приближила тројица мушкараца и избила је туча.

Како пише "Блиц", Михајловић је пуштен на кућно лијечење и доброг је општег стања. Очевици су поменути портал испричали да је Михајловић сједио са једним момком у башти и да се у једном тренутку чула вика. Потом су видјели да се Михајловић туче са човјеком са којим је до тада мирно сједио и разговарао.

"Људи су поскакали по башти и почели да се склањају у страну а деца да вриште, и одједном су се појавила још два мушкарца који су напали Михајловића. Не знам одакле су се створили. Можда су већ седели у башти спремни да реагују уколико се нешто деси или су чекали испред ресторана, заиста не знам. Све се десило у пар секунди. Један од њих дохватио је пепељару и ударио Михајловића у главу, па наставио истом мером када је овај пао на земљу. После тога један од њих је пришао са ножем и почео да убада Михајловића по ногама а затим су се ноншалантно одшетали из ресторана на запрепашћење бројних гостију. Делује ми као да су били припремљени за кавгу, а у исто време ме чуди што нису побегли већ се само лагано удаљили из ресторана", рекао је неименовани очевидац за "Блица".

Раније је објављен још један видео овог инцидента.

Иначе, Михајловић је један од српских најбољих и најтрофејнијих ММА бораца и један је од оснивача ММА Академије "Фамилy Фигхт Теам". Према незваничним информацијама однедавно је почео да се бави и пословима обезбјеђења.



(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Робин худ

16.09.2019 05:35

Нигдје ни пепељаре ни нозева, нити се потукао са цовјеком са којим је сједио за столом. Текст пун небулоза.

ОДГОВОРИТЕ