Богдан би могао драстично да промијени судбину Кингса!

Богдан Богдановић иза себе има феноменални турнир у Кини, што су приметили и амерички новинари који се надају таквој игри и у НБА.

Кошарка 15.09.2019 | 21:37
Богдан би могао драстично да промијени судбину Кингса!
Чувени амерички новинар Бил Симонс, који је главни уредник Рингера, написао је да играње за репрезентацију и те како значи, на шта се надовезао његов млађи колега Кевин О'Конор.

"Такође, играње за репрезентацију значи. Људи који се претварају да тако није су глупи. Ђинобилијев наступ на ОИ 2004. године га је одвео на други ниво. Богдановић је био најбољи играч на терену и нема шансе да му то неће помоћи да подигне игру на виши ниво у Кингсима, итд, итд...", написао је Симонс.

Богдановић је одиграо осам утакмица на Мундобаскету у Кини има просек од 22,9 поена, 4,1 скокова и 4,4 асистенције, уз свега једну изгубљену лопту и проценте од 55,6 из игре, 53 за три поена и 80 одсто с бацања.

"Сагласан сам. Уколико Богдановић направи искорак као Бади Хилд прошле сезоне, драстично ће променити будућност Сакрамента. Узбудљиво време је пред Кингсима", надовезао се О'Конор.

Србија је на Светском првенству у Кини заузела пета место, а да није било Богдановића питање је какав би пласман остварили. Бек Сакрамента је вероватно једина светла тачка српског турнира у Кини, на којем ће се за титулу борити Аргентина и Шпаније (14х).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар