Звезда признаје да није био пенал и тражи хитно ВАР!

Спортски директор црвено-белих, Митар Мркела, каже да је пенал из ког је његов тим изједначио против Инђије неправедно досуђен.

Фудбал 15.09.2019 | 10:32
Звезда признаје да није био пенал и тражи хитно ВАР!
Као што се очекивало, пенал досуђен за Црвену звезду у 87. минуту утакмице са Инђијом, из ког је Милан Павков изједначио на 1:1, изазвао је полемику.

Оно што се, ипак, није могло очекивати, јесте да ће се црвено-бели брзо јавити и признати да је арбитар Игор Стојилковић направио грешку досудивши казнени ударац у њихову корист, којим их је погурао ка преокрету и победи 2:1.

Учинио је то спортски директор Митар Мркела:

"Једино што је важно вечерас то је победа Црвене звезде која нам много значи пред утакмицу са Бајерном у среду у Минхену. Нисмо добро ушли у утакмицу, лоше је било прво полувреме и тешко је после вратити се у ритам. Први пенал није постојао, прекршај је био ван шеснаестерца. Судија је направио превид, није био добро постављен, надам се да се такве грешке неће више дешавати на Звездиним утакмицама. Звезда се залаже за што хитније увођење ВАР технологије у нашој лиги. Морам да похвалим игру Инђије а тренер Благојевић је још једном показао да је један од најталентованијих тренера у Србији", наводи Мркела у изјави достављеној медијима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар