Милојевић: Имали смо среће! Благојевић: У шоку сам!

Изјаве двојице тренера после драматичне утакмице на "Маракани" и преокрета Црвене звезде против Инђије.

Фудбал 15.09.2019 | 08:38
Милојевић: Имали смо среће! Благојевић: У шоку сам!
Намучили су се фудбалери Црвене звезде да савладају Инђију (2:1), а успели су тек после пенала досуђених у 87. и 90. минуту.

Хладнокрван је био Милан Павков, али то сигурно неће ублажити критику Владана Милојевића његовим играчима јер нису раније решили питање победника у дуелу са повратником међу најбоље српске тимове.

Показали су гости игром на "Маракани" да им је ту и место.

"Да будем искрен, морам да честитам екипи Инђије. Видели смо нову екипу у нашој лиги која хоће да игра. Све ово што смо видели, иде на моју душу. Мислио сам да можемо да играмо, имали смо и новајлију у тиму, али прво полувреме ни на шта нисмо личили, друго је било доста боље", кратак је био Звездин тренер у изјави за ТВ Арена Спорт.

Говорио је потом и на конференцији за медије.

"Хтео бих да честитам играчима Инђије, али и мојим изабраницима на победи. Нападали смо до краја утакмице, дали све од себе и успели да освојимо три бода. Искрено, не би било непоштено и да је утакмица завршена нерешеним резултатом или победом Инђије. Потрошили смо прво полувреме, јер нисмо нападали онако како смо се договорили, а с друге стране Инђија игра леп и атипичан фудбал за наше услове. Нисмо се прилагодили на прави начин и то замерам мојим играчима. Фалило нам је енергије, али наћи ћемо решење да изађемо из таквих ситуација у будучности".

Додао је и да је његов тим имао среће у другом полувремену, када су гости претили из контранапада.

"У другом полувремену смо ишли на све или ништа, коцкали смо се и то нам се исплатило. Инђија је имала две сјајне контре из којих су могли да реше ову утакмицу, али имали смо среће. Честитао бих тренеру Инђије на отвореној и борбеној партији. Искрено да кажем уживао сам у данасњем мечу јер се гости нису бранили већ су пробали да нас изненаде и драго ми је што постоје овакве екипе. Окрећемо се наредним утакмицама и сигурно ћемо извући поуке из свега овога".

Милојевићев колега, Срђан Благојевић, разочаран је због пропуштене шансе да се Инђија врати непоражена са гостовања код двоструког узастопног шампиона.

"Ја сам у шоку да нам се овакве ствари дешавају у последњих пет минута, а то нам се понавља. Примамо честитке после сваке утакмице за игру, а сами правимо будалаштине из којих примамо голове. Јако нам је тешко по ко зна који пут ове сезоне. Опет смо показали да имамо квалитет и да смо заслужено ту где јесмо, али ми је жао ових момака због тога шта им се десило", рекао је Благојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарwилл

15.09.2019 07:34

Срамота судије, Звезде и нашег фудбала.

ОДГОВОРИТЕ