Суперагент узима ствари у своје руке!

Заха прелази код Мина Рајоле! Нова шанса за одлазак - зимски прелазни рок!

Фудбал 15.09.2019 | 17:04
Суперагент узима ствари у своје руке!
Најбољи играч Кристал Паласа Вилфред Заха разочаран је због тога што овог лета није прешао у неки већи клуб, па је одлучио да промени менаџера. Како пишу острвски медији извесна је сарадња са "суперагентом" Мином Рајолом, који протеклих дана обиграва око овог играча.

Заха (26) посредством свог менаџера није успео да убеди челнике клуба да га пусте у Арсенал, у Кристал Паласу нису позитивно реаговали на његов захтев, па су се Тобџије окренуле Николи Пепеу и ангажовали неопходно појачање на крилној позицији. Последња шансу за одлазак са Селхуртс Парка имао је у финишу прелазног рока, када се као опција појавио Евертон, али се ни то није остварило.

Рајола је неко ко би могао Захи да пронађе адекватан клуб на зиму. Уговор играча истиче наредног лета, па би током зимског прелазног рока на његову адресу могле да стигну бројне понуде. Италијански менаџер је познат по томе да је у стању да играчу и себи обезбеди изузетне услове, па би Заха на крају могао да буде више него задовољан.

Суперагент међу својим клијентима има играче светске класе, међу којима у овом тренутку највећу тржишну вредност имају Пол Погба, Марко Верати, Лоренцо Инсиње, Ђанлуиђи Донарума и Костас Манолас.

Заха је у Кристал Палас стигао у августу 2014. године, а до сада је одиграо 185 мечева у свим такмичењима и постигао 35 голова.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар